Ha nyernél a lottón másnap milyen indokkal mondanál fel, hogy ne kelts gyanút? Illetve hogyan vészelnéd át a felmondási időt?
30 napig él a felmondási idő addig muszáj dolgozni, szóval addig bombáznának kérdésekkel, hogy "miért pont most? Miért mondasz fel hirtelen? Valami baj van, meséld el! Utálsz minket, ugye? Nem érzed pofátlannak, hogy cserbenhagyod a kollégáidat?"
De maga a közlésnek is olyannak kéne lennie, hogy véletlenül se derüljön ki, hogy mi történt. Márpedig egy munkahelyen ezerrel megy a pletykálkodás.
Leendő milliárdosként hogy lehetne legdiszkrétebben kezelni ezt a helyzetet?
Dehogy mondanék fel.
Nem kényszerből csinálom, hanem mert szeretem. A kollégákat se hagynám szívesen hátra...
Nem mondanék föl, megvárnám az utalást is, meg azt is, hogy be legyen fektetve, elkezdjen nekem fialni a pénz. A tőkéből egy fillért sem költenék.
Volt már olyan munkahelyem, amit azonnal otthagytam volna, persze. Volt olyan, amit akár indoklás nélkül, azonnal is. Helyette intéztem volna az ügyeket a nyereménnyel, ilyen helyzetben nyílván nem számít ha 1-2 millió megragad az ember kezén.
Nem tudod elkerülni a gyanút, aki nyer a lottón egy nagyobb összeget csak idő kérdése, hogy mindenki más megtudja.
Én speciel, bemennék dolgozni, kezemben a felmondási papírral és ledolgoznám a próbaidőt. Kész ennyi volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!