Munkahelyi hűtőt nem tisztelő munkatársakat hogy sikerült elkapni/leszoktatni a dologról?
Nehogy megtedd amit sokan ajánlanak! Emlékezzetek arra, akinek lopták a borát és azt hiszem fagyállót tett a borba és jogiag baja lett belőle. Hogy mi lett a következménye, arra nem emlékszem, de a hírekben is benne volt.
Akármi baja lesz a munkatársadnak amiatt, mert direkt beleteszel valamit a kajádba, következményei lehetnek.
14: Végül felfüggesztett börtönt kapott. (Plusz meg kellett fizetnie a sikertelen fellebbezési pere köktségeit.) De nem hiszem, hogy akárcsak arra is vágyna bárki.
Jobb valami olyasmit alkalmazni, ami azonnal lebuktatja a tolvajt. Léteznek tolvajfogó festékek, krémek, ilyesmik.
Mennyi önjelölt jogász van itt!
A saját ételembe csak tehetek hashajtót...
A másik meg, ki a fene bizonyítja be, hogy én tettem bele?! Ki az a hülye idióta, aki elismeri?
12-esnek: aki behashajtózva nem tud vezetni, az anélkül se tud. Nem szép dolog a bénaságát másra fogni. Meg a hashajtós is hülye , minek ismerte be?
17: A hashajtót nem ételbe teszi, aki szedi. Ez már árulkodó.
Ha vezetés közben kezd el hatni, megzavarhatja annyira, hogy baleset legyen.
6-os!
Én nem veszem el a másét!
Viszont, ha penészfoltos ételt találok a hűtőben, megy a kukába, mert összefertőzi mindenkinek az ételét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!