Mit tegyek ha egy kollégám állandóan alám akar tenni?
Figyelt kérdés
Egy "kedves"kollégám mindig alám akar tenni,valótlan dolgokat állít a fönökömnek,próbál kellemetlen helyzetbe hozni,kirúgatni,már nem előszőr.Mit tudok ez ellen tenni?(azon kívül hogy tisztázom magam)Kihez tudok fordulni? (Munkahely váltás egyenlőre nem opció.)2024. jan. 22. 14:12
1/10 anonim válasza:
Bemész a főnökhöz és a következőket mondod a főnöknek:
Jani kollégám állandóan valótlanságokat állít rólam. Biztosan téged is fel fog keresni. Bármit mond légy szíves utasítsd rá, hogy az állításait bizonyítsa!
2/10 anonim válasza:
Bemész a főnökhöz és kéred, hogy hívassa be amikor te is ott vagy. Ha van mersze, próbáljon a szemedbe hazudni. persze előtte mondd el a problémát a főnöknek
4/10 anonim válasza:
Én nem vagyok ennek a híve,hogy bemószeroljuk a másikat a főnök előtt,
Mint az oviban...
a julcsi meghúzta a hajamat,csúnyát mondott ram tanító néni.
Mikor pár éve egy multinál dolgoztam, hasonló szituációban voltam.
Egy idő után rá kérdeztem...
hogy neked mi bajod van velem?
A legegyszerűbb szemébe nézni,és szembesíteni,rá kérdezni egyenesen.
7/10 anonim válasza:
4@ Ostobaság, kutyát sem érdekli neki mi okozza patkánykodását mert született idiota besugó irigy aljanép seggggnyaló . Elkapni megrángatni ahelyett hogy emberként kezelve drámázni a féregnek . A főnök nem foglalkozik ezzel sehol ha nem rokona az illető , megtartja a nyaloncot vagy ritkán mindkettőt elküldi.
8/10 anonim válasza:
Menj be fonokhoz, ne hagyd magad!
9/10 anonim válasza:
Hiába mondogatják állandóan, hogy nem kell foglalkozni az ilyenekkel, de az az igazság, hogy ezek a patkánygećik nagyon meg tudják keseríteni az ember életét és tönkre is tudják vágni az emberi kapcsolataidat a szarkavarásaikkal. Nem szabad hagyni magad, mert az ilyenek sok kárt tudnak okozni neked, ha hagyod!
10/10 anonim válasza:
Hátha állásom forogna kockán akkor értesd meg vele ha megtörténik az hogy kirugnak utána már nincs mit veszitened és a további napokban ugy áljon hozzá !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!