Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Állandóan kérdezősködő,...

Állandóan kérdezősködő, kíváncsi kollégát, hogy lehet leszerelni?

Figyelt kérdés

Van egy kolleganőm, aki sajnos amúgy csöndes (pl. A vezető előtt, ezért jót gondolnak róla.) Lehet jó ember, viszont sokszor panaszkodik nekem, hogy milyen sokat kell itt doldozni... Mivel régen azon a környéken lakott, ahol a szüleim, nagyon gyakran kérdezget olyat a családomról, amihez végképp semmi köze. Eleinte válaszoltam, de már unom nagyon. Ha visszakérdezek a családjáròl, ő bezzeg nem akar vàlaszolni.

Szóval nem akarom se megbántani, de mivel lehetne állítani őt?

#Kíváncsi kolléga
2023. aug. 27. 12:58
 1/8 anonim ***** válasza:
65%
Hazudj valamit
2023. aug. 27. 13:00
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezz nyugodtan vissza: "Miért szeretnéd tudni? Miért fontos ez neked? Te akkor miért nem válaszolsz, ha viszont én kérdezek?".
2023. aug. 27. 13:04
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Tereld egy állandóan visszatérő mederbe a "beszélgetés" témáját.
2023. aug. 27. 13:11
 4/8 anonim ***** válasza:
58%
Szóval ő nyugodtan kötözködhet, de te "véletlenül se akarod megbántani". Akkor viseld el.
2023. aug. 27. 13:17
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én, csak igennel, nemmel, meg nem tudommal válaszolnék. Nem teremtenék vele szemkontaktust, nem néznék rá, ha olyan témáról akar beszélgetni, amiről én meg nem akarok. Ilyenkor mindig a visszatérnék a munkára, és, ha panaszkodna, annyit mondanék, hogy, hát ez van.
2023. aug. 27. 13:26
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Megtanulod a következő mondatot: " Ne haragudj, de erről most nem szeretnék beszélni! Indokolni sem szeretném."

Beállsz a tükör elé és 50-szer elismétled gyakorlásképpen.

2023. aug. 27. 14:12
 7/8 anonim ***** válasza:
2# valaszolo irt, hasonlot mondanek neki
2023. aug. 27. 16:50
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2023. aug. 27. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!