Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Melyik munkarendet választanátok?

Melyik munkarendet választanátok?

Figyelt kérdés

X: Tanítási időben 6:40-re kell menni dolgozni és 18:40-ig ott vagy, de tanítási szünetben hajnal 4-re kell ott lenni és szintén 18:40-ig dolgozol. Szombat vasárnapnál nincs kivétel 5:50-től 20:50-ig kell dolgozni mind a két nap.

Z: Két műszak, egyszer hajnali 3:29-re kell menni és délelött 11-ig vagy. Délutános pedig 11-től éjfélig. Hétvége csak szombat akkor hajnal 3:45-től 17:45-ig vasárnap nincs.

Jelenleg az X-et csinálom, de elméletileg lenne lehetőség a Z-re.

Ez buszsofőr munka. X,nél fizetés

kevesebb, de cserébe minden járat között van fél vagy 1 óra pihenő. Itt 15-17 napot dolgozok. ( tanítási szünetben fix 15 napot )

Másik Z 20-21 napot kell menni, cserébe ilyen 10-20 perces pihenők vannak.

Nem biztos még, hogy válthatok, de ezen pörög az agyam. Egy kollégám szerint Z-t próbáljam meg.

Mind két esetben lakóhelyemtől 27 km-re kell mennem.

jan. 22. 01:16
 1/6 anonim ***** válasza:
42%
Egyik rosszabb, mint a másik… Inkább éhen halnék.
jan. 22. 01:23
 2/6 anonim ***** válasza:
31%
Az X jobb szerintem, de ez tőled függ, tudsz-e korán menni a Z-re.
jan. 22. 01:26
 3/6 anonim ***** válasza:
52%
Inkább a Z, a két műszak jobb, legalább van szabadidőd ügyintézésre.
jan. 22. 08:55
 4/6 A kérdező kommentje:
Ügyintézni X-nél tudok bőven reggel 8 tól 10 óráig vagy 13 órától 14:20-ig. Munkaidőben szoktam menni fodrászhoz (mondjuk az 3 havonta van ) , de bármit szinte. Tanítási szünetben pedig 6 óra szabadom van X-nél akkor mondjuk kapok plusz járatokat pl. de volt olyan, hogy hazamentem és kétszer kitakarítottam vagy aludtam. Csak az a baj, hogy most számolgatom X 120 ezerrel kevesebbet fizet mint Z.
jan. 22. 11:01
 5/6 A kérdező kommentje:
Senkit nem pontoztam, csak szólok.
jan. 22. 13:38
 6/6 anonim ***** válasza:
Z, több a fizetés és ha pl ügyeket kell intézni, van időd is rá.
jan. 22. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!