Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Kitudok menni az USA-ba dolgozni?

Kitudok menni az USA-ba dolgozni?

Figyelt kérdés

Az életem egy olyan szakadába vagyok, hogy elgondolkodtam rajta, hogy 1-2 évre kimennék dolgozni az USA-ba. Tudok angolul és van egy halom szakmám.

Milyen opcióim vannak?

Vannak megbízható munkaközvetítők?

Bármiféle tanács, vagy komment hasznos lehet. :)

2024. jan. 18. 21:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
86%
10: A GMN Hungary volt, de ha jól tudom, ők már nem léteznek.
2024. jan. 19. 23:04
 12/18 anonim ***** válasza:
28%

persze előbb szerezned kell állást:) csak minden munkaadó első kérdése lesz, hogy van-e munkavállalási vízumod ott...

csak akkor van esélyed, ha kib...ott magasan képzett vagy, ottani hiányszakmában vagy oda házasodsz....

2024. jan. 21. 09:25
 13/18 anonim ***** válasza:
84%
Eredményes mesterdiplomával és erős szakdolgozattal a hátad mögött keresett leszel USA-ban. Az alatt egy senkinek kezelnek, így szinte kizárt, hogy értelmes munkát találj, márpedig kell valaki, hogy munkavállalói vízumot igényeljen a számodra.
2024. jan. 21. 14:33
 14/18 anonim ***** válasza:
13: Kérdés, hogy mit értünk értelmes munka alatt? Vendéglátóipari munka is lehetséges közvetítő által.
2024. jan. 21. 14:49
 15/18 anonim ***** válasza:
Ami jól fizetsz és jól megélsz vele USA-ban. Gondolom nem azért akar kimenni, hogy mindenét a lakbérbe és étkeztetésébe fordítsa.
2024. jan. 21. 15:18
 16/18 anonim ***** válasza:
68%
Itthon kell munkát találnod kintre és ha megvan a munkaltató intézi a papírokat.
2024. jan. 23. 08:01
 17/18 anonim ***** válasza:
44%
De amúgy miért mindenképpen az USA? Európai ország nem jó? Nehogy azt hidd, hogy az Egyesült Államok olyan álomhely, mint ahogy az a filmekből lejön.
2024. jan. 23. 08:26
 18/18 anonim ***** válasza:
46%
Milyen szakmaid vannak?
2024. jan. 23. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!