Van olyan kollégád, akivel nem, vagy csak nehezen tudsz együtt dolgozni?
Ahol dolgozok, ott szerencsére nincs.
Az első munkahelyen ott 3 embert utáltam, beleértve a főnököt is, aki nem is ért semmihez.
Mostani helyen, szerencsére, nincs ilyen (remélem nem most kiabáltam el..), de az előzőn volt 2 kolléga, akivel nem volt sétagalopp együtt dolgozni.
Egyikük egy 50+ -os nő volt, akinek az egója nem bírta elviselni, hogy egy, a lányainál is fiatalabb lány volt supervisor-i pozícióban felette. Vagyis én. Az, hogy a hátam mögött pletykálkodott, történeteket terjesztett, nem érdekelt cseppet sem, de amikor szemtől szemben kavarta a bizonyost, és próbált meghazudtolni, na, azt nagyon nem bírtam.
A másik, egy csaj volt, aki pár évvel volt nálam fiatalabb, és eleve úgy vették fel, hogy majd az utódom lesz, szegény felé is így kommunikálták az egészet. Már ezzel elindították benne azt, hogy nem szimpatizált velem, állandóan a konkurenciát látta bennem. Így eleve nem tudtunk közösen túl gördülékenyen dolgozni.
De a többiek sem voltak túlzottan megelégedve a munkájával, és a személyiségével sem. Hiányzott belőle az alázat, a megfelelő tisztelet, és olyan helyen akart dolgozni, ahol mindkettő kell, méghozzá bőven..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!