Nyelvvizsga nèlkül hátrányból indulok a munkaerőpiacon?
"Az én CV-mbe csak annyi van beleírva, hogy nyelvtudás"
És semmi más? Korábbi munkahelyek és munkakörök sem? Mert ezekből is következik a nyelvtudás, nem csak a nyelvvizsgabizonyítványból.
"van olyan munkáltató, aki a papírokra van ráizgulva, de nem kell elijeszteni a Kérdezőt azzal, hogy ez az általános, ezért reménytelen helyzetben van"
Nem azt kérdezi, hogy reménytelen helyzetben van-e, hanem hogy hátrányban van-e. Igen, hátrányban van.
"Egy olyan interjún se voltam még, ahol csak papír alapján felvettek volna valakit."
Írta valaki, hogy "interjún" "csak papír alapján" fel szoktak venni embereket?...
Kérdező.
Akkor most játszunk el a gondolattal hogy te vagy a munkáltató. A jelentkezőid így alakulnak:
Első önéletrajz: Aktiv B2 nyelvtudás de vízsga nincs róla.
Második önéletrajz: Aktiv B2 nyelvtudás, mellékelve egy TELC nyelvvízsga is.
Harmadik önéletrajz: Beírva hogy C1 nyelvvizsgája van.
Negyedik önéletrajz: Beírva hogy szerinte C1 nyelvtudása van, nincs róla vizsga eredmény.
Ötödik önéletrajz: Beírva hogy C1 nyelvtudása van amit igazol egy IELTS tipusú nyelvvízsgával is.
Kiket hivsz be interjura???
Én személy szerint azt hívnám be aki a képről a legszimpatikusabb, illetve a szakmai élete is jól átlátható. Tehát nem feltètlen csak a nyelvvizsga miatt hívnám be. Egyébként köszönöm a válaszokat, gyúrok inkább a C1-re :)
#11:25
Kár magyarázni ez egy proli aki lusta volt nyelvizsgazni és azt hiszi tud angolul de semmilyen eredményt nem tud róla bemutatni xddd az ilyenekbol lesznek a morgó 40 éves sori melosok akiknek nem tetszik hogy miért all fölötte a hierarchiaban a huszoneves mérnök.
18-as.
Tökéletesen igazad van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!