Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nyelvvizsga nèlkül hátrányból...

Nyelvvizsga nèlkül hátrányból indulok a munkaerőpiacon?

Figyelt kérdés
Diplomásként, ha szégyen, ha nem szégyen nincs nyelvvizsgám, viszont angolból erős középhaladó szinten vagyok, bármilyen helyzetbe megértetem magam, nem félek kommunikálni. Mennyire nézik a cégek, hogy van e nyelvvizsga, vagy inkább a “valós nyelvtudàst” tesztelik az interjún?

2024. jan. 18. 20:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
73%

"Az én CV-mbe csak annyi van beleírva, hogy nyelvtudás"

És semmi más? Korábbi munkahelyek és munkakörök sem? Mert ezekből is következik a nyelvtudás, nem csak a nyelvvizsgabizonyítványból.

"van olyan munkáltató, aki a papírokra van ráizgulva, de nem kell elijeszteni a Kérdezőt azzal, hogy ez az általános, ezért reménytelen helyzetben van"

Nem azt kérdezi, hogy reménytelen helyzetben van-e, hanem hogy hátrányban van-e. Igen, hátrányban van.

2024. jan. 18. 22:25
 12/19 anonim ***** válasza:
46%
Soha nem kértek tőlem nyelvvizsgapapírt, privát szférában dolgozom, két nyugati nyelv aktív tudásával.
2024. jan. 18. 23:14
 13/19 anonim ***** válasza:
0%
Egy olyan interjún se voltam még, ahol csak papír alapján felvettek volna valakit. Egyből beszéltetni kezdik.
2024. jan. 19. 08:41
 14/19 anonim ***** válasza:

"Egy olyan interjún se voltam még, ahol csak papír alapján felvettek volna valakit."

Írta valaki, hogy "interjún" "csak papír alapján" fel szoktak venni embereket?...

2024. jan. 19. 21:46
 15/19 Thunderfairy ***** válasza:

Kérdező.

Akkor most játszunk el a gondolattal hogy te vagy a munkáltató. A jelentkezőid így alakulnak:

Első önéletrajz: Aktiv B2 nyelvtudás de vízsga nincs róla.

Második önéletrajz: Aktiv B2 nyelvtudás, mellékelve egy TELC nyelvvízsga is.

Harmadik önéletrajz: Beírva hogy C1 nyelvvizsgája van.

Negyedik önéletrajz: Beírva hogy szerinte C1 nyelvtudása van, nincs róla vizsga eredmény.

Ötödik önéletrajz: Beírva hogy C1 nyelvtudása van amit igazol egy IELTS tipusú nyelvvízsgával is.

Kiket hivsz be interjura???

2024. jan. 20. 11:25
 16/19 A kérdező kommentje:

Én személy szerint azt hívnám be aki a képről a legszimpatikusabb, illetve a szakmai élete is jól átlátható. Tehát nem feltètlen csak a nyelvvizsga miatt hívnám be. Egyébként köszönöm a válaszokat, gyúrok inkább a C1-re :)

2024. jan. 20. 11:45
 17/19 anonim ***** válasza:
15: én mindet behívnám, ha amúgy megfelelnek.
2024. jan. 20. 11:46
 18/19 anonim ***** válasza:
33%

#11:25

Kár magyarázni ez egy proli aki lusta volt nyelvizsgazni és azt hiszi tud angolul de semmilyen eredményt nem tud róla bemutatni xddd az ilyenekbol lesznek a morgó 40 éves sori melosok akiknek nem tetszik hogy miért all fölötte a hierarchiaban a huszoneves mérnök.

2024. jan. 20. 11:48
 19/19 Thunderfairy ***** válasza:

18-as.

Tökéletesen igazad van.

2024. jan. 20. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!