Az Aldiban hova tűnnek az alkalmattok, állandóan kirúgják őket?
Vidéken élek egy kisvárosban. 5 éve van Aldi.
Most éppen annyira kevés az alkalmazott, hogy alig tudnak új kasszát nyitni. 1-2 hónapja még elég sokan voltak.
Pár hetente látok új dolgozókat, de általában ők is hamar eltűnnek, egy állandó mag van, akit a nyitás óta látok = 5-6 ember, de többiek mintha állandóan cserélődnének.
(lehetőleg érdemi válaszok jöjjenek)
Pontosan milyen érdemi választ vársz? Hogy hátha van itt valaki abból a vidéki kisvárosi Aldiból?
Alapvetően két opció van: Elküldik őket, vagy ők mondanak fel önszántukból. Amúgy a kereskedelem elég nagy munkaerőhiánnyal küzd, legalábbis Budapesten biztosan. Barátnőm az egyik üzletláncnál dolgozik (nem az Aldinál), és vannak napok amikor csoda hogy 1 pénztárt ki tudnak nyitni, és nem csak az önkiszolgálók működnek. Munkaerő kölcsönző segítségével próbálnak tüzet oltani, de sokszor ők is jönnek-mennek sajnos.
Elvileg rosszabbul bánnak mint lidl dolgozókkal.
Szerintem felmondták, nem bírják folyamatos munkát.
6:
Igen, igazad van. Egy 50 éves távoli ismerősöm dolgozok az Aldiban, de ő a legidősebb.
Most láttam a héten két korábbi aldis dolgozót vásárlóként, az egyiket láttam, hogy átment a Rossmannba, a másik meg azt mondta, már máshol dolgozik.
En eltem videken, BP-n, es a tapasztalatom az, hogy videken kevesebb a letszam, es ilyen klikkesedesek vannak az idoseknel meg fiataloknal. Nem csodalkoznek, ha azert mondanak fel, mert "kiszoritjak" az ujat mert felnek, hogy elveszi valamelyikuk penzet/munkahelyet.
BP-n Sparban ugyanazokat latom evek ota peldaul.
Azóta megkérdeztem erről az Aldiban dolgozó ismerősömet.
Azt mondta, tudomása szerint 3-4 ember rúgtak csak ki, a többiek felmondtak, mert vagy elegük lett, vagy át akarták őket helyezni. Most mentek el megint ketten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!