Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mindenki azt mondja, hogy...

Mindenki azt mondja, hogy csak vállaljak el valamilyen munkát, mindegy mit. De hogy vállaljak el valamit, ha nem vesznek fel?! Nem én mondok nemet. Alig van diplomás embernek munka, amihez ne kellene 5-10 év tapasztalat.

Figyelt kérdés

2024. jan. 16. 09:44
1 2 3 4 5
 31/43 A kérdező kommentje:
Kenyeskedni? Ebből látszik, hogy foglamad sincs az állás piacról
2024. jan. 17. 10:03
 32/43 anonim ***** válasza:
83%
Á, nekem fogalmam sincs 40 évesen. Nekem a számba repül a sült galamb.
2024. jan. 17. 10:07
 33/43 anonim ***** válasza:
60%
Na ugen az elmult 10 ev eredmenye menj egyetemre, szerezz diplomat, lesz jo fizeto munkad
2024. jan. 17. 10:57
 34/43 A kérdező kommentje:
32 Te csak kiforgatod az ember szavait! És egész nap itt írogatsz. Valószínűleg munkanélküli vagy.
2024. jan. 17. 15:06
 35/43 anonim ***** válasza:
77%

"Akkor miért van tele állásokkal az oldaluk, amikből egy rakáshoz jó a végzettséged?"

Ez nem feltétlenül jelent semmit. Én IT cégnél vagyok és általánosságban nálunk is létszám stop van. Ez annyit jelent, hogy vannak kulcs pozik, amiket még meghirdetnek, illetve gyakornokot vehetünk fel.

De nálunk sincs full time junior állás meghirdetve, és IT-ban most a juniorok is nehezen helyezkednek el pont emiatt.

2024. jan. 17. 16:41
 36/43 anonim ***** válasza:
31%

Rondán mutatna az önéletrajtzodban hogy hát 2 évig voltam a szemeteseknél.

Ne vállalj el bármit.

Én érettségivel nem találok munkát, most legutóbb 2 nyomorult diszpécseres állásnál utasítottak vissza mert nincs tapasztalatom , hát így nem is lesz.👌

Gondolom az auchan diszpécser állás szinte megtanulhatatlan, azt csak nagyon okos emberek tudják végezni. Konkrétan az elbeszélgetésnél azt mondta az ürge hogy fél felvenni mert ezt nehéz betanulni.

Az ember akkor se vállaljon el bármit szerintem.

2024. jan. 18. 06:29
 37/43 A kérdező kommentje:

35-ös igen! Diplomám van, azt hittem az azt jelenti, hogy megtudom tanulni hamar amit kell egy álláshoz. Kit vesznek úgy fel, hogy egyből tud mindent? xd

Dolgoztam én is IT cégnél fejlesztőként, de sajnos nem elég az évek száma az állásokhoz, mert kb 5+év kell mindenhová minimum.

2024. jan. 18. 15:27
 38/43 anonim ***** válasza:
83%

"mert kb 5+év kell mindenhová minimum."

Az 2-3+ lesz, mivel medior szinttől már lehet válogatni.

2024. jan. 19. 02:49
 39/43 A kérdező kommentje:
Én a realitást mondom csak, nem én találom ki ezeket.
2024. jan. 19. 12:15
 40/43 anonim ***** válasza:
83%

Ezen a területen dolgozom és interjúztatok is embereket. A realitást én mondtam.

Túl sok idő és erőforrás betanítani egy juniort, ezért keresik azokat, akik junior szint felett vannak. Medior pedig már 2-3 után lehetsz.

2024. jan. 19. 13:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!