Napi 8 óra a kollegáimból az épp 8 órával több mint amennyit kíváncsi az ember rájuk? Egyet értetek ezzel?
Nem.
Kepzeld, vannak normalis helyek is.
Abszolút.
De vannak normális helyek. Én még nem találtam ugyan, ezért is vagyok már vállalkozó.
Nem.
Nem azt mondom, hogy néha a hátam közepébe se kívánok néhány embert, de azért alapvetően jó helyen dolgozom
Aranyosak a kollégáim, de kollégák. Nem én választottam őket magam köré, csak őket dobta a gép. Nem szeretem a munkámat és nem igazán érzem a hozzám való közegnek a kollektívát. Tehát sok.
Én is csak azt tudom mondani, végtelenül egészségtelen a társadalomra nézve, hogy több időt tölt az ember munkahelyen, iskolában, mint a saját családjával. A családok szétrombolása a munkakényszerrel kezdődik!
Nem értek egyet, napi 1-2 órán át elhallgatom őket. Tehát csak 6-7 óra a többlet. Szerencsére online a munka, 1-2 óránal többet nem is kell "együtt" lenni senkivel.
De voltam olyan helyen ahol ez a napi 1 ó is sok volt, na, az tényleg fájt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!