Várjak vagy ne várjak rá?
Figyelt kérdés
Múlthéten beszéltem egy céggel akkor azt mondta az ottani főnök, hogy gondoljam át és akár a mostani hét folyamán kezdhetek is de előtte mindenképp felhív. Korábban dolgoztam náluk 2 évet nem haraggal váltunk el csak több pénzre volt szükség akkoriban amit máshol meg tudtak adni. A fizetés mostanra itt is jónak bizonyul és közelebb is lenne. Nem tudom, hogy járt-e már valaki így, hogy ennyire biztosnak érezte beszélgetés alapján, hogy felveszik aztán mégsem ha mégis van ilyen elég pofátlan dolognak tartom, hogy le van beszélve és megvárat 1 hétig aztán vártál a semmire.2024. jan. 9. 17:07
1/3 anonim válasza:
Igen, volt, bár nekem nem előző munkahely. Próbanapra mentem, mondták, hogy tetszem, jövő kedden kezdhetek is, majd még hívnak a részletekkel. Hétfő délután felhívtam őket, hogy mivanmár? Mire közölte a nő, hogy ja, bocs, már felvettünk valaki mást, aki kezdett is. He??? Azóta sem értem... :P
2/3 A kérdező kommentje:
Az azért tényleg pofátlanság volt legalább mondták volna, hogy még jön valaki akit megnéznek és úgy fognak dönteni de akkor is illő lenne szólni, hogy ha nem vesznek fel szerintem mivel akkor keres mást az ember az alatt az idő alatt míg vár a “semmire”
2024. jan. 9. 18:30
3/3 anonim válasza:
Szerintem hívd fel, hogy mi a szitu, ennyi belefér. Jobb, mint a bizonytalanság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!