Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nem várják el, hogy mindent...

Nem várják el, hogy mindent tudjak, de mégis?

Figyelt kérdés

Boltban dolgozok, ma volt a második munkanapom. Nem pakolhattam, hanem beállítottak a szalámis pulthoz. Bambáskodok, bénáskodok, lassan szeletelek, idő kell, míg megtalálom azt az adott szalámit, nincs gyakorlatom a csomagolásba, se rutinom. Ma már majdnem elsírtam magam, mert folyton azt kapom, hogy gyorsabban, gyorsabban, gyorsabban. De ha meg gyorsulok, akkor kapkodok, és elfelejtem, hogy mit hova tettem. Gyenge kezem van, a borjúporcot nem tudom elvàgni, stb. De GYORSABBAN

Azt mondták ma műszak végén, hogy nem várják el, hogy mindent tudjak meg ők is tudják, hogy új ez a terület, de kapjam össze magam. És én meg nézek, hogy most mi van.

2023. okt. 20. 17:29
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Mert kevés a dolgozó. Ennek ellenére nem akarják megfizetni a hozzáértő, gyakorlott dolgozókat.

Amikor 2016-ban váltottam munkahelyet. A 3. naptól a kasszában találtam magam egyedül. Úgy, hogy az eladótérből csupán 40% azaz kb. 300 m2 területen voltam gyakorlott. Ott tudtam volna mit szeretne a vevő. Mi a jó neki. Hogyan lehet az Ő problémáját megoldani...

Vonalkód talán 20-25%-ban működött.

És mennyi a fizu?

210-220 nettóban?

2023. okt. 20. 18:06
 2/2 8.8 százalék válasza:
100%

Nekem teljesen ugyanez volt... Dolgozz a saját tempódban de azért próbáld kicsit gyorsabban és egyre jobb leszel benne. Hidd el, hogy az első időszak mindig nehéz, főleg az első pár nap. Egy-ket hónap és belejossz.

Én már azóta 6 éve dolgozom csemegepulton és eléggé megszeretten, hátha te is majd egy kis idő után máshogy állsz hozzá, viszont ha úgy érzed, hogy ez egyáltalán nem neked való, akkor nem érdemes erőltetni.

2023. okt. 20. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!