Egyterű irodába, te náthásan bejársz dolgozni?
Fiatalabb koromban fontosabbnak tartottam a munkát, mára azt mondom, hogy jogom van meggyógyulni otthon. 51f
A kérdés persze nem erre vonatkozott. Egy kolléga bejött coviddal, és a büfében is ott ugrált, lehet, hogy nagyon sok ember lett beteg miatta. Tehát a szobájában akár még lehetett volna egyedül is, de mondjuk kiment a mosdóba, megbeszélésre...
"gy vacak kis náthával ki sem ír az orvos táppénzre. Azzal mindenki bemegy."
hahhahahahahahahahaha!! KETTŐ hetet hédereltem otthon épp most dec végén nulla betegséggel. A házidoki nem is látott. egy telefon mondom beteg vagyok fáj a torkom mondta oké egy hétre kiír. Oké. Majd a hét végén egy telefon mondom még nem vagyok jól. Oké még 1 hét.
Ennyi. Semmi bajom se volt csak elutaztunk az ünnepkre és nem volt már szabim.
". A miénk komolyan veszi a táppénzt, még nagyon betegen is küszködni kell vele hogy kiírjon."
Éssss???? szabad háziorvos választás van! Hát mész másikhoz! Nekem is volt kekec orvosom! Vesztett is egy beteget! és neki 1 beteg az kemény pénz! az neki egy ügyfél! Mész másikhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!