Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Tanulnom kéne még, ha nem...

Tanulnom kéne még, ha nem szeretnék már irodai munkát?

Figyelt kérdés

Érettségim van, azóta irodai munkáim vannak. Jól megy, gyorsan adminisztrálok, de kiégtem benne. Az nem baj, ha kell adminisztrálni, de nem akarok már napi 8 órában csak ezzel foglalkozni. Viszont 28 éves vagyok, gyereket 2-3 év múlva tervezünk, mellette nehéz tanulni. Sok levelező képzés meg olyan, ami nem túl munkahelybarát, tehát pl havi egy teljes héten vannak órák, vagy már péntek reggel elkezdődik, meg én pesti vagyok és vannak olyan szakok, amik érdekelnek, de csak másik városban van levelező. Párom benne lenne abban, ha nappalin csinálnám, csak ugye akkor sok pénz kiesik, meg gyerek mellett a nappali se könnyű (egyéni tanrenden lehet).

Ti mit tennétek a helyemben?

2023. dec. 29. 08:33
 1/8 anonim ***** válasza:
94%

"Ti mit tennétek a helyemben?"

. Elsőként kitalálnám, hogy mit szeretnék. Mert az, hogy "szerzek egy diplomát, azt' majd lesz valahogy", nem egy konkrét terv.

2023. dec. 29. 08:37
 2/8 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem pont neked szól ez a videó, és a januári ingyenes előadásuk: [link]
2023. dec. 29. 08:44
 3/8 anonim ***** válasza:
73%

Bármit meg lehet csinálni kellő elszántsággal. Nővérem kisbabával csinálta végig az egyetemet és diplomázott le. Egyedül a nyelvvizsga hiányzott, azt utólag pótolta. Azóta mesterre is ment, azt levelezőn végezte el már a 2. gyerek mellett.

Ha van kitartásod és elszántságod, a gyerek nem lesz akadály.

2023. dec. 29. 09:04
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha 3 év múlva akartok gyereket, addig nem tudnál valamit elvégezni? Vagy akkor vártok fél egy picit a gyerekkel, amíg befejezed vagy gyerek mellett folytatod.
2023. dec. 29. 10:15
 5/8 anonim ***** válasza:

Érettségivel hogy lehet irodai munkát találni?

Nekem az lenne az álmom, 5 éve érettségiztem, pár száz helyre jelentkeztem már, de semmi.

Komolyan nem értem.

2023. dec. 29. 13:19
 6/8 A kérdező kommentje:

4. Jó ötlet lenne, de sajnos a szakokhoz, amiket néztem, mindenképpen újra kell érettségiznem, és ha jó eredményt akarok, akkor nem most májusban tenném le, így legelőbb 2025-ben tudok egyetemre menni.

5. Budapesten élek, engem egyszer felvettek egy telefonos ügyintéző munkára, ahova nem kellett tapasztalat, aztán az már elég tapasztalat volt a többi munkahelyre, pedig utána mindig adminisztrációs területre mentem. Az önéletrajzomban benne van az MS Office ismeretek.

2023. dec. 29. 13:30
 7/8 anonim válasza:
100%

"Érettségivel hogy lehet irodai munkát találni?"

4en vagyunk egy irodában. Abból 3nak csak érettségije van, őket azonnal felvették.

nekem diplomám, én több körös állásinterjún voltam (az érettségisek csak 1 körösön) és csak azért vettek fel, mert más jelentkező nem volt és a keretet be kellett tölteni.

2023. dec. 29. 14:35
 8/8 anonim ***** válasza:
Akkor kicsit turbózd föl az "MS Office ismereteket", jelentkezz komolyabb exceles munkákra, és máris nem kell irodai adminkodással beérned.
2023. dec. 30. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!