Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Átlagosan hány órát dolgozol...

Átlagosan hány órát dolgozol egy nap, amikor home office-ban vagy?

Figyelt kérdés

Aki esetleg teljes állásban van home office-ban, az kommentben leírhatja, hogy mi ott a helyzet.

Kérem, hogy a ténylegesen munkával töltött időt jelöld, még akkor is, ha amúgy bent a cégnél sem lenne több az effektív munkavégzés.

Szavazáshoz:

Amikor home office-ban vagyok...

2023. dec. 28. 16:17
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

15 vagyok: azért erre ne vegyél mérget, hogy max. 6-ot lehet. Én ennél kevesebbet szoktam, de és itt jön a de, voltak időszakok, amikor a munkamennyiség olyan volt, hogy a nettó 8 óra, bruttó 9 óra volt meg.

Én el tudom képzelni, hogy vannak ilyen helyek, ahol ez az alap.

2023. dec. 29. 15:55
 22/22 anonim ***** válasza:
21, egyértelmű, nekem az előző munkahelyemen pl. elvárás volt lenyomni a 8 órát, máskülönben nem fogyott el a munka. Aztán ott voltak még a túlórás időszakok is. Napi 12-13 óra átlagban, ebből bevallott túlóra 2, max. 3 per nap, többet nem volt merszem, mert egyből jöttek azzal hogy ennyi idő alatt illene nagyobb számokat hozni (elkészült fájlokban mérték.) 9-10 órákat simán ledolgoztam egy nap.
2023. dec. 30. 15:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!