Kola17 kérdése:
29 éves vagyok, és nő. Van egy férfi 50 éves kollégám, és van családja. Barátok vagyunk, és az helyes, hogy akárhányszor találkozunk átölelem baráti öleléssel?
Figyelt kérdés
Vagy inkább ne, mert félreérthető?2023. dec. 26. 09:20
11/21 anonim válasza:
A feleségemmel egy munkahelyen dolgozunk, de még őt se ölelgetem a kollégák előtt.
12/21 anonim válasza:
Igen, félreértheő, midnenkinek, pláne munkahelyen. Nem öleltegünk kollégákat és kész.
13/21 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm szépen a válaszokat.
2023. dec. 26. 11:48
14/21 anonim válasza:
Miért ölelgetnél egy kollégát?
15/21 anonim válasza:
Esélyes, hogy egy már 50 éves faszinger nem fog letámadni, mert erekciója lett attól, hogy ölelgeted.
20-on éves Ödönkével azért ezt ne csináld.
16/21 anonim válasza:
Szóval nős ember a szeretőd. Nem szép dolog, de megesik mással is.
17/21 anonim válasza:
Amúgy mi ez az ölelgetés-dolog Magyarországon?
Én azt hittem csak az angolok-amerikaiak ölelkeznek.
Nálunk a kézfogás, puszi, semmi van, nem?
Vagy a sok ottani film miatt már itthon is átvesszük ezt a szokást?
18/21 A kérdező kommentje:
Bocsánat. Hiba volt kiírni ezt a hülye kérdést. Ha tudnám törölni, akkor törölném. De nem tudom hogyan kell.
2023. dec. 27. 00:40
19/21 anonim válasza:
Nem volt hiba, ha tanultál belőle
20/21 anonim válasza:
Nagyon nem helyes amit csinálsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!