Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Állandó délutáni műszakot...

Állandó délutáni műszakot (h-p, 12-20 óráig) hogy lehet összeegyeztetni a párkapcsolattal, otthoni dolgokkal?

Figyelt kérdés
Mennyire hátrányos az ilyen beosztás?
2023. dec. 24. 17:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Családi élet szempontjából sztem über szívás.
2023. dec. 24. 17:46
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Az esti/éjjeli műszak hátrányos.

Este (késő délután) ugye azért, mert másoknak akkor van szabadidő.

Az éjjeli műszak meg azért, mert ugye akkor akkor fogsz felkelni, meg az éjjeli műszakra készülni, mikor másoknak a szabadideje van.

2023. dec. 24. 17:50
 3/11 anonim ***** válasza:
reggel mosol főzöl takaritasz bevásárolsz stb. este meg mehet a párkapcsolat stb.
2023. dec. 24. 17:52
 4/11 A kérdező kommentje:

Lányom van itthon, hosszabb időre. Párom nincs, de szeretnék végre egy normális kapcsolatot. Valahogy úgy képzelem el, hogy délelőtt tudunk beszélgetni, együtt lenni kicsit, este meg még szintén jut egy - két óra. A hétvégék meg legalább teljesen szabadok. Párkapcsolatban ha együtt laknak, legalább az éjszakát együtt tudják tölteni.

Hát, gyanítom, itt sem maradok sokáig...

2023. dec. 24. 18:01
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon régen volt huzamosabb ideig délutáni műszakom. Valahogy az anyukáknak az volt az elképzelése, hogy a gyermektelen munkatársaiknak nincs magánéletük, szóval ahogy kaptuk a beosztást, már loholtak is hozzám és egy pillanat alatt el is tűntek a délelőtti műszakjaim. Ha meg esetleg nem akartam cserélni, pl nem akartam december 24-én estig bent lenni, akkor meg dráma volt, hogy ugyan már, "nekem nincs is családom".

Szóval egy időben folyamatosan ment a délutánozás.

Délelőtt demotivált voltam, folyton az járt a fejemben, hogy menni kell dolgozni pár óra múlva, aztán hajnalban értem hata és estem is be az ágyba.

Max annyi előnye van, hogy vannak tanfolyamok délelőtt, ahol emberekkel is ismerkedhetdz és tanulhatsz is valami újat, talán ez egy jó megoldás.

2023. dec. 24. 19:38
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Ugy, hogy a masik fel is hasonloan el..
2023. dec. 25. 08:04
 7/11 anonim ***** válasza:
Annak árnyékában, hogy az egész eddigi munkával eltöltött életemet váltóműszakban éltem le, nem tűnik kihívásnak egy ilyen beosztás. Sokkal rosszabb lenne, ha nem mindig nyolc órás lenne ez a fix műszak, de erre simán meg lehet szervezni egy működő életvitelt. Nincs ebben semmi extra!
2023. dec. 25. 10:00
 8/11 anonim ***** válasza:
En heti 4x 9-23ig melozok, megis mindig van/volt parom.
2023. dec. 25. 18:47
 9/11 A kérdező kommentje:

De az legalább csak 4 nap. Nekem 5 :(

Csak 2 szabad marad, munkanapon nem sok értelmes programot lehet beiktatni, max nagyon rohanósan, annak meg nem sok értelme.

2023. dec. 25. 19:10
 10/11 anonim ***** válasza:

Ha magunkra kell főzni, akkor kicsit gázos. Minden más megoldható, 20 óráig még nem is rossz, utána és hétvégén van idő.

35/F

2023. dec. 25. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!