Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen messze jársz lakásodtól...

Jácint78 kérdése:

Milyen messze jársz lakásodtól pénzt keresni ?

Figyelt kérdés

munkába járáskor érdemes ugy el helyezkedni hogy könnyen időben bejuss a munkába és haza..

van e útiköltség térítés ahol dolgozol?

időben mennyit kell utazz bejáráshoz ?

milyen elvárásod van egy munka- hellyel kapcsolatban?

mi tudsz felmutatni hogy alkud- ni pályázni tudj?

mennyi megtakarítást tervezel ?

milyenek a lakhatási körülményeid ?

el mennél e más városba dolgozni ha van ott támogatott szállás ? .... hajrá magyarok...

2023. dec. 23. 17:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
15-20 percnyire. Az az elvárásom, hogy adjanak elég pénzt és legyenek többnyire normálisak, ez teljesül is. Kb 150 ezret rakok el havonta, vagy ahogy alakul, nem tervezek konkrét összegeket, ez csak egy irányadó, de általában ekörül van. Nem mennék más városba dolgozni, jó itt Budapesten, nem akarok költözni sem, ha lehet, a kerületből sem tervezek kimenni munka miatt.
2023. dec. 23. 18:52
 12/17 anonim ***** válasza:

70 km-re. Napi 4 órát utazom. Szabadjegyem van, így ingyen utazom.

Nem mennék el más városba.

Imádom a munkám és az utazást is.

2023. dec. 24. 07:19
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

400 kilométerre dolgozom az otthonomtòl. Kiküldetésen vagyok. Épp most könyörgök a főninek, hogy helyezzen közelebb, mert láttam hogy keresnek nem messze embert, de nem hajlandó.

Havi 2-szer jövök haza általában, most az ünnepek miatt 3-szor. 6-7 az út, mert nem megyek fel pályára, mert a matricát senki nem fizeti ki nekem.

Elvárásaim: Normális fizetés, időben ki legyek fizetve a megbeszéltek szerint, évvégén legyen prémium, normális kollégáim legyenek, és normális főnököm. Ezek közül nem sok minden van meg jelenleg.

Annyi megtakarítást tervezek, amiből tudom finanszírozni a tanulmányaimat, meg majd tudok venni belőle saját ingatlant.

Lakhatási körülmény: A főnök nem fizeti az ottani albérletemet, 5 forintot nem ad bele, de legalább jó hely. Egy lakòtársam van, akivel elég jól kijövünk/Egy helyen dolgozunk/, és ennyi.

Benzinbe havi 8-9 ezret ad, hát nekem egy visszautam több, nem egy oda-vissza, és már ezt is erősen unom.

És igen, dolgoztam már olyan helyen is, ahol volt ingyenes szállás, és kulturált volt, de már ha egyszer innen megszabadultam nincs tervben ilyesmi, mert megyek egyetemre. Januárban felmondok.

2023. dec. 24. 07:40
 14/17 anonim ***** válasza:
82%

Fő kérdés: 20 km

1. Mindenképp

2. Elméletben van, gyakorlatban nincs.

3. 35 perc autóval

4. Kultúrált, jó fizetés, fűtés és légkondi

5. Semmit. Állami hely, ember hiány van. Még azt is felvesznek, akit nem kéne.

6. A lehető legtöbbet.

7. Normális

8. Nem. A lakhatásom meg van oldva

2023. dec. 24. 09:31
 15/17 anonim ***** válasza:
Fél óra busszal, a kutyám miatt fontos a közelség. Bérletet a munkahely fizeti.
2023. dec. 25. 16:35
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

sorba válaszolok:

37 km

van, de nem 100%

kb 45 perc az út

normális munkakörülmények az elvárásom, bár ez a jelenlegi munkahelyemen nem annyira adottak.

semmit

minél többet

jók

nem

2023. dec. 26. 02:52
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Távolság: 58 km

van e útiköltség térítés ahol dolgozol?

Igen, de csak havi 20 ezer ft.

időben mennyit kell utazz bejáráshoz ?

35-40 perc

milyen elvárásod van egy munka- hellyel kapcsolatban?

Kedves kollégák

mi tudsz felmutatni hogy alkud- ni pályázni tudj?

Nem sok mindent, egy OKJ-s képzést és fél év tapasztalatot

mennyi megtakarítást tervezel ?

Havi 50 ezer

milyenek a lakhatási körülményeid ?

Újszerű lakóparkban lakom

el mennél e más városba dolgozni ha van ott támogatott szállás ?

Itt most munkásszállásra kell gondolni? Mert akkor nem, maximum akkor, ha egy egész lakást adnak.

2023. dec. 29. 17:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!