Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Csak én vagyok hibás, vagy...

Csak én vagyok hibás, vagy magamnak való vagyok, vagy belefásulhattam?

Figyelt kérdés

13 éve dolgozok a jelenlegi munkahelyemen, de az összes céges buli, karácsonyi buli nekem maga a kínszenvedés.

Nem szólnak másról mint a piálásról, és a sztorizgatásról amiket már vagy 1000x hallottam meg az egyik kollégámról aki órákon át poénozik.

Unalmas fárasztó, és biztos az én hibám de semmilyen témához nem tudok hozzászólni, semmihez.

Alapból nem igazán iszok, ritkán keveset és válogatós vagyok ital terén nagyon. Jó kedvem nem lesz attól sem ha én is sokat innék mint a többiek mert nekem a gyomromba megy nem a fejembe.

Ezen kívül 50%-ban a gyerekekről beszélgetnek, ami nekem nincs és nem is akarok.

komolyan mintha túlóráznék.

Olyan érzés kb.: "hogy ha nem mész el köcsög vagy, ha elmész a f**aszt sem érdekel, hogy ott vagy"

2023. dec. 22. 05:39
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Együttérzek veled. Amikor még én is próbáltam egy sikeres csapat tagja lenni, ugyanez ment nálam is. Nálunk kötelezőek voltak ezek a szrságok. Én a 8 órát is nehezen viseltem a troll és genyó munkatársak közt, nem még ezt a plusz vacakságot. Többek közt emiatt kerestem lehetőséget önálló munkavégzésre, az első adandó alkalommal ki ugrottam és boldogan élek, mert most azzal iszom, akivel szeretek:) Hozzáteszem, hogy minden munkahelyen ugyanez ment. Elég sokat kipróbáltam. Tudom, hogy velem volt a baj, mert más a felfogásom a munkavégzésről, mint sokaknak.
2023. dec. 22. 07:08
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Mintha magamat hallanám. Olyan emberekkel jópofizni és eljátszani, hogy de jól érezzük magunkat, akikkel amúgy évközben 1 qva szót se szólunk egymáshoz. Fárasztanak.

Szóval kérdező, ez teljesen normális. Máskor próbáld magad kihúzni alóla. Ha a felére nem mész el, már nyert ügyed van.

2023. dec. 22. 07:54
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

13 ev jol birod

En max 4-5 evet birok egy helyen

2023. dec. 22. 08:15
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nme mindenki kompatibilis mindenkivel, szerintem tök rendben van ha neked ez nem szórakozás csak kínszenvedés és ezért nem akarsz elmenni. Nekem sem a barátaim a munkatársak, csak munkatársak. Ha a szabadidőmet töltöm akkor a tényleges barátaimmal leszek, vagy a családommal, nem azokkal akikhez a munkát kötöm... :D óhatatlanul is a meló lenne a téma, kösz nem
2023. dec. 22. 09:05
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én sosem mentem ilyen bullshit-ekre. Nem hiányzik, hogy még a szabadidőmben is gyökerekkel közösködjek. Bátran odadobom bárkinek a "kaja/pia" részem, aki kéri.
2023. dec. 22. 17:09
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Akik meg ott voltak panaszkodnak hogy milyen szar volt buli
2023. dec. 22. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!