Akik pszichológushoz járnak, ti elmondanátok új munkahelyen, hogy miért kellene előbb elmennetek munkából?
Behívtak állásinterjúra, és arra gondoltam, hogy rákérdezek majd, hogy heti egyszer el tudok-e menni előbb egy fél órával, hogy oda érjek a pszichológushoz.
Nem tudom viszont, hogy elmondjam-e azt is, hogy erre miért van szükség, hátha akkor engedékenyebbek lesznek, vagy épp ellenkezőleg, és inkább fognak lenézni miatta, tehát csak annyit mondjak magánügy?
Nem vállal sajnos, megkérdeztem.
Tényleg mindenféle megoldást kerestem, szóval ez nekem is csak ilyen végszükség megoldás lenne ha eljövök.
Szia,
olvastam a levelezést.
Amennyiben nem rugalmas a munkaidőd akkor az ilyen kötött és rendszeres programot tedd munkaidő utánra.
Az őszinteség pedig sajnos tényleg nem kifizetődő (én is sajnálom, mert az egyenes út a korrekt), bár ehhez ismerni kellene a körülményeket. Amennyiben 1-1 alkalommal mész el korábban akkor tipp: szűrésre mész (tüdő, uh, hasonló) vagy családi ok, d akár autószervíz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!