Mit lehet kezdeni egy ilyen lelki sérült emberrel?
Adott egy 43 éves nő. Vezető pozícióban dolgozik, egy kívülálló azt gondolná, hogy szuper élete van.
Valójában a macskájával, kutyájával él. Próbáltuk bemutatni férfi ismerősöknek, de neki senki nem jó. Neki csak a státusz számít...ha valaki jól menő vállalkozó, de mondjuk asztalos az már hülye. Holott egy szót sem beszélt vele.
Állandóan minket kollégákat hívogat operába meg hasonló helyekre. De nekünk ez már terhes..mindenkinek családja van, nem tudunk heti szinten eljárkálni. Akkor pedig van a sértődés. Lassan már a hétvégi nagybevásárlást is velünk kollégákkal intézteti. (Ok néha segít az ember, de lassan napi szinten neki ide-oda futkosni kissé megterhelő már)
Állítólag valami pszichiáterhez járt, de abbahagyta a gyógyszereit. Azóta teljesen kiszámíthatatlan a viselkedése.
Hogyan lehetséges ezt a helyzetet kezelni anélkül, hogy összeveszés lenne a vége?
Gondolom, illetve úgy veszem ki a leírásból, hogy akkor nincs férje, és valószínűleg gyereke sem.
Ha tényleg így van, akkor csak rosszabb lesz, sokkal rosszabb, és ez mindig a kollégákon csattan.
Ha esetleg rosszul értelmeztem, és mégis van pl. gyereke, akkor vele kéne beszélni, hátha tud segíteni megoldani a helyzetet.
Nincs gyereke. 6-7 éve párkapcsolata sincs. Szülei is folyton veszekednek vele emiatt, mert amikor náluk van látogatóban, utána több napig depressziós.
Már elég kellemetlen ez az egész.
"Persze mivel főnök, ezért mit mondhat az ember?"
Szerepel a munkaszerződésben az amit kér? Ha nem akkor semmi kötelességed annak eleget tenni. Másfelől te valami végzettséggel nem rendelkező, vidéki egyén vagy akit beejtőernyőztek valamit semmit nem érő önkormányzati vagy állami szférás pozícióba minimálbérközeli fizetésért? Körülbelül azok rendelkeznek ilyen 0 egzisztenciával és videlkednek birka módjára.
Ilyen személyiségű nővel találkoztam már én is. Első ránézésre lenézett engem a származásom miatt aztán mikor kiderült hogy én vagyok a területvezető kissebb sokkot kapott és egyből nyalizni kezdett...
De látszott rajta hogy sosem tudta lenyelni azt hogy "többre" vittem mint ő ezért 2 hónap után leszámolt szerencsére. De mindenki utálta őt nagyon sok panasz volt rá hogy kb cs.cskának nézte azt aki egyszerű munkás volt és nyalt annak aki a felettese. Én soha nemfogom megérteni az ilyeneket. Az én szememben egy takarító is ugyan olyan fontos munkát végez mint egy mérnök. Nyílván nem szó szerint de remélem értitek a lényeget.
Javaslom neked hogy ajánld neki azt a elit társkeresőt tudtommal ott csak gazdagok és magas iskolai végzettséggel rendelkezők vannak. Személy szerint sosem próbáltam ilyet csak hallottam róla így nemtudom hogy mennyire valid az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!