"Felfelé nyalni, lefelé rúgni"?
Igen. Van egy kollégám, olyan analfabéta szó szerint, hogy a saját nevét nem tudja helyesen leírni, mert mindennap látom a jegyzőkönyveit, amiket nekem is alá kell írnom, és rendesen ki vagyok akadva hogy miket ír mi helyett. 100%-osan biztos vagyok abban, hogy írástudatlan, csak leplezi. Ennek ellenére előadja mindenkinek, hogy itt ő a főnök, ő diktál, ha bármi van akkor egyből hívja a valòdi főnököt, és spicliskedik, levideòzza titokban az összes kollégát/konkrétan még azt is, hogy valamelyik mosdóba megy/, és utána azt állítja, hogy xy hazament, stb. Közben ő valóban hazajárkál munkaidőben, meg háromszor elmegy boltban, agyatlanul lövöldözik vadászpuskával éjszakánként/pedig vasútállomáson dolgozunk, ahol emberek járkálnak, meg gépek, vonatok, stb/, és ezen vihorászik. Már 3 embert kirùgatott. Mindenkinek elhord mindenkit mindennek, pl engem kibeszél X kollégámnak, amikor meg velem beszél, akkor X kollégánkat szarja el mindennek. A főnöknek viszont kiskedvence, és ha tehetné akkor a nyelvét egyből a főnök valagába varratná, hogy 24 órában ki tudja nyalni a se ggét.
Undorító az ilyen. Már azon is gondolkodtam, hogy megverem, csak az a baj, hogy nem érné meg.
Kb. 1 órától kezdve kapod meg a munkahelyi morálról szóló kifejtést. A pockocskáktól az ördög seggéig:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!