Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit csináljak a talált 10...

Mit csináljak a talált 10 ezressel?

Figyelt kérdés
A munkahelyi öltözőben valaki elejtette és én találtam meg. Vagyunk vagy 30-an és nem tudom kié...
2023. dec. 16. 06:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
80%

Kérdezd meg a munkatársaid, hogy nem hagytak-e el valamit (de ne mond meg, hogy pontosan mit)

Ha valaki mondja, hogy ő elhagyott egy tízest, akkor valószínűleg az övé

2023. dec. 16. 06:27
 2/13 A kérdező kommentje:
Ha nem tudja mennyi? 10 db ezres volt.
2023. dec. 16. 06:42
 3/13 anonim ***** válasza:
68%

Uhhh, az már komoly, 10 darab ezres nem esik csak ki úgy a zsebedből, mint mondjuk egy db tízes.

Kérdezz körbe, ahogy az első válaszoló írta, aztán ha nincs eredmény, kérdezd meg a főnököt. Ez lehet csapda is, hogy direkt tette valaki oda, hogy mások (vagy kimondottan te) csak zsebrevágod vagy keresed a tulajdonost.

2023. dec. 16. 07:15
 4/13 anonim ***** válasza:
36%
Legyél becsületes, írd névtelenül az oltozobe, hogy találtál valamit, a jogos tulajdonos írja oda a nevét a papírra és hogy mit hagyott el
2023. dec. 16. 07:28
 5/13 anonim ***** válasza:
41%
Utolsó, ez nem jó, mert nem feltétlenül az fogja odaírni a nevét, aki valóban elhagyta. Én várnék, hogy valaki érdeklődjön. A kérdezz körbe ssm jó, ugyanazért, amiért a kiírós sem. Várnék, ha nem jelentkezik, így járt.
2023. dec. 16. 08:01
 6/13 anonim ***** válasza:
14%
Ha valaki elhagyott egy tizest az úgyis panaszkodni fog. Én is volt, hogy régen az iskolában találtam és elraktam. Aztán egyik haverom hallottam panaszkodott valakinel róla és visszaadtam neki. Ha nem hallod senkitől akkor rakd el magadnak. Most lehet nwgy veszteség de nem a világ vége s tulajnak. Te is elfogsz hagyni úgyis ennyit még az életben.
2023. dec. 16. 08:09
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi ideje dolgozol ott? Vigyázz, mert lehet csapda, esetleg így akarnak kirúgatni, hogy ne kelljen végkielégítést fizetni. Add le a portán, semmiképpen ne tartsd meg!
2023. dec. 16. 10:22
 8/13 anonim ***** válasza:
0%
Rakd el karácsonyra.
2023. dec. 16. 10:54
 9/13 anonim ***** válasza:
9%
Talált pénz azé, aki találta. Becsüld meg, ma már egyre kevésbé találni elhagyott pénzt, mert mindenki a retkes bankkártyát használja.
2023. dec. 16. 12:14
 10/13 anonim ***** válasza:
0%
Ha visszaadnád az olyan mintha loptad volna.
2023. dec. 16. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!