Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » KB hány önéletrajzot kell...

KB hány önéletrajzot kell kiküldenie egy friss diplomásnak, hogy állást kapjon?

Figyelt kérdés
Bölcsészkaron végeztem, sokra nem megyek vele.
2023. dec. 15. 20:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Több százat, és ahova felvesznek az is gané lesz. Aztán persze sírnak a cégek hogy "nincs ember". Persze B+, mert nekik csak az a jó aki 25 évesen 30 évet dolgozott már, 6 nyelven beszél, 8 diplomája van, 4 jogsija, és 120 ezerért boldogan melózik (bruttóban). Nyilván tolongás lesz ilyen emberekből...
2023. dec. 15. 23:37
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egyet kellett, tekintve, hogy az egyetem alatt végig önkénteskedtem egy szakmámhoz illő, elég nívós helyen, akik szép ajánlólevelet írtak nekem. Illetve az is segített, hogy kétszer voltam Erasmus programon, mindkettő alatt dolgoztam egy-egy szakmámba illő helyen, ahonnan szintén kaptam ajánlásokat és kettő nyelven (angol, olasz) beszéltem C1-es, egy nyelven B2-es (spanyol) szinten.

Legalább egyet el kell küldened, a felső határ pedig a csillagos ég. Érdemes minden olyasmit bele írni az önéletrajzodba, aminek bármilyen haszna lehet egy cég számára. Én még azt is beleírtam, hogy van B kategóriás jogosítványom, pedig annak semmi köze a tanulmányaimhoz, szakmámhoz. :D Tanulmányok, munkatapasztalatok, önkéntes tapasztalatok, tényleg, bármi, aminek relevanciája lehet.

2023. dec. 16. 02:42
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
50-100-at minimum.
2023. dec. 16. 05:04
 14/14 anonim ***** válasza:
Milyen szakon végeztél?
2023. dec. 20. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!