KB hány önéletrajzot kell kiküldenie egy friss diplomásnak, hogy állást kapjon?
Nekem egyet kellett, tekintve, hogy az egyetem alatt végig önkénteskedtem egy szakmámhoz illő, elég nívós helyen, akik szép ajánlólevelet írtak nekem. Illetve az is segített, hogy kétszer voltam Erasmus programon, mindkettő alatt dolgoztam egy-egy szakmámba illő helyen, ahonnan szintén kaptam ajánlásokat és kettő nyelven (angol, olasz) beszéltem C1-es, egy nyelven B2-es (spanyol) szinten.
Legalább egyet el kell küldened, a felső határ pedig a csillagos ég. Érdemes minden olyasmit bele írni az önéletrajzodba, aminek bármilyen haszna lehet egy cég számára. Én még azt is beleírtam, hogy van B kategóriás jogosítványom, pedig annak semmi köze a tanulmányaimhoz, szakmámhoz. :D Tanulmányok, munkatapasztalatok, önkéntes tapasztalatok, tényleg, bármi, aminek relevanciája lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!