Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan akadályozhatom meg,...

Hogyan akadályozhatom meg, hogy lemaradjon az aláírásom, amikor e-mailen küldöm el az álláspályázataimat? Sajnos ez rendszeresen előfordul. Én úgy látom, hogy rendben van és nyugodt szívvel el szoktam küldeni az önéletrajzaimat.

Figyelt kérdés

Később szoktam szembesülni azzal, hogy nem látszik az aláírásom. Így azt gondolhatja a másik fél, hogy nem fordítok erre kellő figyelmet és máris rontok az esélyeimen.

Ez pedig azért is okoz nehézséget, mert én kitűnő voltam mindig fogalmazásból végig az iskolában. (Általános és középsuliban egyaránt.)

#álláskeresési hibák
2023. okt. 16. 17:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Beállítasz automatikus aláírást.
2023. okt. 16. 17:06
 2/13 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! :)
2023. okt. 16. 17:26
 3/13 anonim ***** válasza:

Ha van outlook akkor ez nagyon egyszerűen orvosolható, de szerintem 100% hogy már a webes gmailbe is van ilyen funkció amit az első említett.

Azt nem tudom, hogy milyen email cimed van, de ha maga a webes felület nem támogatja az aláírást akkor az outlookban ez simán megoldható.

2023. okt. 16. 17:34
 4/13 anonim ***** válasza:
érdekel
2023. okt. 16. 18:49
 5/13 anonim ***** válasza:
Mert hogy fejezel be egy kevelet nem tisztelettel xy?
2023. okt. 16. 20:04
 6/13 anonim ***** válasza:
*levelet
2023. okt. 16. 20:05
 7/13 A kérdező kommentje:

A "Tisztelt Xy" az a megszólításban van. "Üdvözlettel" - ez áll a búcsúzószövegben. És az aláírásom lenne (névjegyem.)

Vagy "üdvözlettel és köszönettel" - de a kettő talán felesleges.

2023. okt. 16. 21:44
 8/13 anonim ***** válasza:
Akkor se èrtem hogy lehet lefelejteni. Udvozlettel xy
2023. okt. 17. 05:42
 9/13 A kérdező kommentje:

Nem, nem felejtem le! Nem íródik ki, hiába dolgozom rajta.

De az eddigi segítséget nagyon köszönöm azoknak, akik a megoldásokat leírták!

Ui: Boldogtalan Édesburgonya, nagyon aranyos neved van! :)

2023. okt. 17. 07:26
 10/13 A kérdező kommentje:

Megint lemarad az aláírásom!

Talán egyszer sikerült az automatikus változat beállítása. Most magyarázkodhatok... vagy ilyenkor mit lehet tenni?

2023. okt. 19. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!