Mit lehet kezdeni az ilyen kollégával?
25 éves férfi vagyok. Van egy kb 10 évvel idősebb kolléganőm, aki folyamatosan érdeklődést mutat irántam. Incselkedik, becézget, beleáll a számba, rendszeresen hozzám ér, épp csak az ölembe nem ül bele. Mondtam neki többször finomabban és már picit erélyesebben is, hogy legyen szíves fejezze be ezt a viselkedést és hagyjon békén, mert nem szeretnék tőle semmit. Pláne úgy, hogy legalább 3 éves párkapcsolata van. Mit lehetne tenni, hogy eljusson a tudatáig, hogy hagyjon békén? Szóljak a felettesemnek, a HR-nek, vagy keressem meg valamelyik közösségin a párját és neki jelezzem?
A válaszokat előre is köszönöm!
Kérdezd meg hogy érzi magát, kap-e elég figyelmet a párjától? Mire lenne szüksége az életben? Elgondolkodtatja, ne aggódj.
Már nem ciki számomra, vállalom magam, kellett hozzá ez a dolog, de kb. 2 éve én a nő voltam egy hasonló sztoriban. Ennek hatására kezdtem el az önismeretet.
#4:
Szövegértelmezés nuku, hülyegyerek? Világosan leírta a kérdező, hogy nem akar a nőtől semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!