Mást is idegesítenek a munkahelyi rendezvények, csapatépítők?
Attól függ mennyire erőltetett vagy nem erőltetett, erőszakos színjáték az egész..
"ha meg nem akarok részt venni benne, kibeszélnek a hátam mögött"
Mű dolgokból én már kinőttem, mindenkinek lehet nyomós oka arra, hogy nem vesz részt egy ilyenen. A kötelező részvétel úgy gondolom, hogy beteg. Menj vigyorogni meg jópofizni akkor is, ha konkrétan élni nincs kedved.
Akinek van kedve egy ilyesmihez munkaidőn kívül, az megy, akinek meg nincs, az nem megy. Ha van rá igény tartanak ilyet, ha nincs akkor nem, ennyi. Sokan szeretik külön választani a munkát a magánéletüktől.
Olvastam itt valahol egy válaszban, hogy valakit felmondattak, volt akit kirúgtak egy munkahelyen, mert nem vett részt a céges csapatépítőn.
Nálunk a legutóbbi ilyen buli vagy mi elég felszínes és erőltetett volt, nem volt rossz, hiszen fizetett munkaidőben közösen ettünk, a jó szándék vezérelte a kitalálokat, csak ezért nem ítélem el, de elég kellemetlen érzés volt nem csak nekem. Egy amolyan rakjuk ki netre milyen k*rva jól érezzük magunkat fotó (közben sehol semmi), mint amikor valaki csak azért csinál karácsonyfát, hogy azt posztolhassa a Facebookon, aztán igazából a fának ennyi értéke volt. Onnantól kezdve, hogy a kép megvan a fa az le van sz.rva(értitek mire akarok kijukadni).
Három baj van a csapatépítőkkel:
1. Semmi olyan programot nem szerveznek, ami valóban építené a csapatot, hanem csak valami random programot csinálnak, ami kb. pofavizit, vagy osztálykirándulás értékű.
2. Nem munkaidőbe van. A munkaidő meg gyakran túlfut a megadott munkaidőn (na nem fizetésileg) és had döntse már el a munkavállaló hogy mivel tölti a pihenő idejét. Pláne ha a munkahelyén is mérgező a légkör.
3. Nem a cég állja általában ezeket. A fizetések meg olyanok, hogy kevésbé lenne megterhelőbb a cégnek, mint a munkavállalónak eme "plusz kiadás".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!