Ha táppénzen vagyok akkor be sem tehetem a lábam egy szupermarketbe?
Hát elég hülyén hangzik, tegyük fel, egyedül élek, és megbetegszem, ki a bánat fog nekem bevásárolni?
A másik meg, hogy tegyük fel, összeszedek egy influenzát, és mondjuk nem vagyok az a típus, aki 37.5-nél már papot hív, meg nem kívánok feküdni a kis köhögésemmel meg orrfolyásommal, de kiíratom magam, mert nem szeretném lefertőzni az egész irodát. Ebben az esetben gáz, ha mondjuk este elmegyek sétálni? Nem véletlenül hívják egészségügyi sétának. Nálam a covid legnehezebb része nem a tünetek voltak, hanem, hogy napokon át nem hagyhattam el a lakást. Nekem még náthának is enyhe volt, értem, hogy másokra nézve meg esetleg veszélyes, de könyörgöm, hajnal egykor kimegyek a szokásos futásomra, a szokásos útvonalon, ahol soha nem jár akkor senki más, kinek ártottam volna, kit fertőztem volna meg, a fát vagy a közkukát?!
Ja, és ha gyereked van, azt akkor is elviszed az oviba, meg kiviszed délután levegőzni, ha beteg vagy, a kutyád is leviszed szarni, vagy átmozgatni, akkor is, ha beteg vagy.
"Ebben az esetben azonban javasolt megőrizni a számlát, amely bizonyítékként szolgál."
Ha nem kérsz külön, nyugtát adnak, nem számlát, a különbség, hogy a számlán rajta a neved. Nyugta semmit nem bizonyít, felmarkolhatod, amit más otthagyott.
Emlekszem, mikor iskolabol logasert bekoptek iskolatarsak, mert lattak a boltban. 39 fokos lazam volt, anyukam dolgozott, orvostol jovet, aki kiirt tovabb, patikaba mentem es valami kajaert, amit kivanok is. Elotte es utana fekudtem, aludtam, szenvedtem.
Nem volt valasz a kerdesedre, bocsanat, csak az eletben igy nez ki a sztori.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!