Hogyan vegyem rá a kolléganőm, hogy puszival köszönjön el tőlem?
Ha te 30 vagy a kolleganod 50 biztos nem akar rabukni a kukidra
Vagy forditva te 50 vagy a kolleganod 20 igy se akar szopni
En puszizkodni rokonokkal szoktam. Teljesen kivagyok, mikor idegenek, ismerősök vagy munkatársak próbálkoznak ezzel. Tudom, hogy valakinek ez semmit nem jelent csak szokás. De vannak nők és férfiak (mint a kérdező), akik ezzel próbálnak közelebb kerülni valakihez. Meg mutatni akarják a többi ellenfél felé, hogy ők már közelebb kerültek adott személyhez, elhárítva a vetélytársakat. Rosszul vagyok az ilyentől... Egyszerű és egyenesebb lenne, ha megkérdezné az illetőt, hogy lehet-e köztük valami vagy eljönne-e randizni? Aki nem akar tőled semmit, az puszilgathatod a végtelenségig, akkor sem fog.
En mindig elutasítom a puszilkodókat, ha nem rokon. Egyébként mi lenne, ha ezt egy rokonom látná? Nyilván megkérdezné, hogy ő ki, milyen rokon? És akkor magyarazkodhatnek, hogy ja senki, meg csak kollega, stb. Szerintem fontos, hogy mit mutatunk magunkrol es a viszonyainkról a külvilágnak is. Meg kell szabni a határokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!