Egy jó munkahelyen nincs az embernek gyomoridege, ha a főnökkel kell kommunikálnia?
Attól függ, hogy definiáljuk azt, hogy "jó munkahely".
Ha napi 8 órában keresek havi nettó 800-at, rendesek a kollégák, jók a munkakörülmények, mérsékelt a munkaterhelés, 10 perc alatt bejutok a munkahelyemre, stabil, megbízható a cég, de a közvetlen főnököm kiállhatatlan én pedig érzékeny típus vagyok, akkor most jó munkahelyem van?
Egyébként szerintem ez alap dolog, hogy nem kéne gyomoridegnek lenni, ha a főnökkel kell beszélni. Eddig 3 munkahelyem volt, egyiknél sem volt gond a főnökkel.
Persze sajnos a nagy magyar valóság (az átlag?) nem ez.
Egy átlagos munkahelyen sem "kéne".
Ahol eddig az volt, ott nem is maradtam sokáig
Tucatnyi munkahelyem közül talán 2 volt ilyen, nehezen is szoktam meg, holott ez lenne a normális. a teljesítményem szárnyalt, és nagyon kedveltük egymást a kollégáimmal is.
A második ilyen helyen egyébként csak néhány hónapra "kaptam kölcsön" egy ilyen főnököt, előtte-utána kiállhatatlan inkompetens barom állatok voltak a főnökasszonyaim. A céget is jónak tartom, ennek ellenére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!