Karácsonyi húzás?
Figyelt kérdés
Karácsonyi céges összejövetelen kihúztam egy kolléganőmet, akit alig ismerek - még épp csak bemutatkoztunk egymásnak. Neki kéne ajándékot vennem (5000 ft-ig van a keret) de fogalmam sincs, mit lehetne. Van ötletetek?2023. dec. 5. 11:34
11/16 anonim válasza:
Az előző munkahelyemen is volt ilyen kényszeres ajándékozgatás. Utáltam. Én is kihúztam az egyik olyan kolléganőmet akivel talán a legkevesebbet beszélgettem. Megkérdeztem, hogy szokott-e Rossmannba járni, azt mondta igen, így vettem egy Rossmannos ajándékkártyát + csokit, én meg kaptam tőle egy Media Marktos kártyát ugyanakkora értékben. :D
13/16 anonim válasza:
Egy üveg bor? Sablonos ajándék, de ha szereti akkor értékelni fogja. Ha meg nem, akkor legrosszabb esetben tovább adja. Ez is jobb mintha valami olyat kap amivel semmit nem tud kezdeni...
14/16 anonim válasza:
5k alapból sok, hogy egy vadidegenre költsd. Alapból nem is húztam volna. Már iskolában is utáltam ezt.
15/16 anonim válasza:
Amikor új munkahelyem lett, rá egy hónapra volt karácsony. Szintén olyan kolléganőt húztam, akit alig ismertem, és még csak nem is volt szimpatikus. Egy üveg krémlikőrt vettem neki, ő meg teljesen meg volt hatódva, hogy emlékeztem ezek szerint, amikor egyszer beszélgettünk ebédkor, és ő említette, hogy szereti a krémlikőrt. (Mondjuk pont nem emlékeztem, de betalált az ajándék:)
De amúgy utálom ezeket, most már szerencsére szabadúszó vagyok, nincs munkahelyem.
16/16 anonim válasza:
-Egy üveg pia
-Sapka/sál/pulòver
-Díszes pohár/bögre
-Ajándékutalvány/lehet élmény is, bár ötezerbe nem tudom milyen élmény fér bele/
-Karácsonyi zokni
-Sütemény, Bonbon
-Könyv
Én pohárnak, piának, édességnek meg zokninak/pulcsinak biztos örülnék, ha esetleg kapnék egy jó könyvet annak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!