Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Munkahelyen a kollégáknak mi...

Munkahelyen a kollégáknak mi köze van hozzá, hogy miért vagyok táppénzen? Mi jogon hergelik ellenem a főnököt a távollétem alatt, hogy nem is vagyok beteg.

Figyelt kérdés
2023. dec. 4. 21:22
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Igen így, hitt nekik.
2023. dec. 4. 22:00
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Na, de akkor már meg is van még egy okod arra, hogy munkahelyet válts. Tényleg beteg vagy? Mert ha igen, akkor jogosan akadsz ki. De akkor meg nem kell ilyen helyen maradni, ahol a hátad mögött cseszekednek, kibeszélnek, megkérdőjeleznek.
2023. dec. 4. 22:03
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
11: De mit mondott egész pontosan? Hogy a kollégák a táppénz alatt láttak valahol makkegészségesen valami olyasmit csinálni, amit táppénz alatt nem is szabadna?
2023. dec. 4. 22:05
 14/20 anonim ***** válasza:
50%

Kérdező válasza privát üzenetben (Nem tudom, miért úgy reagált, én mindenesetre itt válaszolok):

"Nem, senki sem látott, mivel itthon voltam.

Felhúztàk ellenem,hogy nem is vagyok beteg. És jól mondja meg nekem. Szabad idejükben mindig azt beszélik ki aki nincs ott. A saját fejükben lévő hülyeséget projektálják a másikra."

De fentebb azt írod, hogy a főnök tudott a betegségedről. Akkor milyen alapon hinne mégis nekik? És ami még lényeges: Mire hivatkozva tippelték neki azt, hogy nem is vagy beteg? Mert azt gondolom, csak megkérdezte tőlük, hogy miből gondolják.

2023. dec. 4. 22:13
 15/20 anonim ***** válasza:
73%

Amikor nálunk beteg valaki, olyankor a többi végzi el a munkáját (eü). Ez teljesen ok.

De... a beteget jelentők egy része csak szórakozik: (lerészegedett, focimeccs van, látogató érkezik hozzá, hétvégi munka kerülő, stb). Ez, ha tartanák a szájukat, sosem derülne ki amúgy. És az ilyenek miatt 🤔

2023. dec. 4. 22:32
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
15-ös vagyok. Úgy értettem, hogy nálunk, az ilyenek miatt szoktak kételkedni
2023. dec. 4. 22:34
 17/20 anonim ***** válasza:
15: Ahhoz is észkombájnnak kell lenni, hogy ilyenről valaki fecsegjen a kollégáknak. Ha én táppénzre íratnám magamat, de közben igazából csak sumákolnék, utána a munkahelyen erről úgy hallgatnék, mint a sír.
2023. dec. 4. 22:46
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Ezek ilyen véletlen elszólások. Pl. A bulizós, az részegen szokott felhívni, minden pénteken, amikor dolgoznia kellene másnap.

Meg volt egy eset. A férfi a kolléganőm férjeként mutatkozott be. Kérdeztem a vezetéknevüket, nem tudta😅

2023. dec. 4. 22:55
 19/20 anonim ***** válasza:
De akkor, ha jól értem, tényleg beteg voltál?
2023. dec. 5. 07:01
 20/20 anonim válasza:
Undorítóak az emberek a munkahelyen! Én is nagyon gusztustalan emberekkel vagyok körülvéve. Akik kiközösítenek kinevetnek mocskolnak a hátam mögött mindennek. Egyik szememre vak vagyok azért gunyoltak azért nevettek rajtam. Ha beteg vagyok azért röhögnek ki. Annyira ostoba emberek hogy hihetetlen. A hátam mögött össze néznek ki nevetnek. Volt hogy az egyik nő hozzám vágta a szennyeskosarat. Mikor kórházban voltam akkor is mindennek lehordtak. Épp csak a halálomat nem kívánják. Gusztustalan emberek vannak a világon. Pedig én sose szóltam egy rossz szót se. Senkit nem bántottam. Nem értem miért ilyenek velem. Annyira irigyek valamiért. De semmi különös nincs bennem. Átlagos fiatal nő vagyok.
2023. dec. 6. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!