Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mennyi idő után érezted a...

Mennyi idő után érezted a munkahelyen, hogy már valamiért nem szeretnél az adott helyen dolgozni?

Figyelt kérdés

Én már tavaly is így éreztem, de mostanra tényleg semmi motivációm. Meguntam az egészet, nincs előrelépési lehetőség. Minden nap ugyanaz. Állandóan az estéket és a hétvégéket várom. Első munkahelyem, 5 éve vagyok itt.

Ami visszatart, hogy lelépjek: elküldeni nem fognak, illetve nagyon nehéz másik munkahelyet találni és nem szeretnék munkanélküliként otthon ülni ki tudja meddig.

Viszont ez így egy kínszenvedés már.

Te mennyi idő után érezted ezt? Mikor döntötted el, hogy váltasz?

2023. dec. 4. 08:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Keress munkát, most kezd el. Amilyen manapság a piac, ha olyan a hely belekerül 200 önéletrajzba és több hónapba a munkahely találás... Főleg, ha teljesen mást akarsz. Ha most elkezded meló melett nem kell tudnia senkinek róla, aztán ha találsz egy helyet, ott elmondod, hogy ha felvesznek a régi helyen is le kell adnod a lantot az meg pár hét, adjanak annyi türelmi időt....

Minek szenvedsz ott, ha utálod? Ne csak álmodozz, tedd meg!

2023. dec. 4. 12:10
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Egyből.

Nem azér járok be mert szeretek dolgozni hanem azért mert kell a pénz.

Lépek amint lesz jobb.

2023. dec. 4. 13:42
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Volt, ahol már első nap, nem is lett jobb a helyzet. Egyik helyről hamar leléptem, a másiknál ott ragadtam egy ideig de mindig is tudtam, hogy nem onnan megyek majd nyugdíjba. Volt olyan munkahelyem ahol 4 év után, mert lecserélődött a vezetőség és nagyon nem tetszett az új rendszer és az új emberek akiket behoztak, teljesen megváltozott a légkör. Kezdj el keresni, és ha megvan a következő helyed akkor felmondhatsz. Most így év végén nem lesz nagy mozgás, de év elején általában kicsit fel szokott lendülni a munkaerőpiac. Addig is lebegjen előtted a cél, olvass utána vagy nézz videókat arról, hogyan növeld az esélyeidet, CV tippeket, interjú tippeket. Nem zárnám ki a költözést sem, én is többször költöztem.
2023. dec. 4. 14:30
 14/14 Senior Séf ***** válasza:
49%
Meglehetősen változó volt. Többnyire belerázódtam, és a szerencsés természetemnek köszönhetően megszerettem a munkáimat, megtaláltam bennük a szépet. De olyan is volt, ahol az első perctől fogva menekülhetnékem támadt, és csak az elv tartott vissza, hogy amibe belekezdtem, abból soha nem hátrálok ki. Szerencsém volt. Végül ez lett a legszeretettebb munkahelyem, és nyugdíjba is innét mentem.
2023. dec. 6. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!