Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Börtönbe jelentkeztem mit...

Börtönbe jelentkeztem mit jelent az hogy atvilàgitanak?

Figyelt kérdés
Ilyenkor ha volt munkahelyem de nem jelentettek be akkor elővesznek?
2023. nov. 30. 10:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem jelentettek be, nem volt munkahelyed. Ne beszélj olyanról, ami nincs.

Nemzetbiztonsági ellenőrzés, itt találsz egy laza 30 oldalas kérdőívet is:

[link]

2023. nov. 30. 11:03
 2/14 anonim ***** válasza:
92%
A nem bejelentett munkahelyről nincs nyom, így soha nem derül ki,de nem is ez érdekli őket: arra kíváncsiak,hogy büntetlen előéletű-e a jelentkező. Volt-e dolga már a törvénnyel.
2023. nov. 30. 11:17
 3/14 A kérdező kommentje:
Jó de én beírtam ezeket a tapasztalataimat akkor ahol nem jelentettek be ,akkor most lesz ebből baj.
2023. nov. 30. 11:23
 4/14 anonim ***** válasza:
92%
#2: sokkal többre: külföldi kapcsolatok, politikai kapcsolatok, vagyon és azzal kapcsolatos tartozások, szer használat és függőségek, párkapcsolati hűtlenség - és minden adat ami ezekkel összefügg. Bármi, amivel zsarolni lehet téged és emiatt bárkinek infót fogsz kiadni a rendszerről amiben dolgozol, az egy kockázati tényező és be kell számolnod róla. Ez egyben buktató is.
2023. nov. 30. 11:27
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Beraknak egy erős röntgen lámpába, és azzal át világítanak. És ha nem vagy bűnös akkor felvesznek! De most komolyra fordítva a szót. Ez nemzet biztonsági át világítás lesz! Ami azt jelenti hogy téged és a családodat is ellenőrzik hogy nem voltál-e büntetve. Igen a családodat is ellenőrzik. Meg kelessz adnod a családod minden tagja személyes adatait is. És a tiedet is. És minden fronton téged is és a családodat is ellenőrzik. Például volt-e pénz bírságod? Alkoholista-e a házas társad. STB.. Sőt a pénzügyi helyzeted is ellenőrzik., hogy nem-e vagy zsarolható? Vagy a család tagjaid-e nem zsarolhatóak-e? És igen komoly ellenőrzés lesz.
2023. nov. 30. 11:30
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk... nekem van olyan rokonom, aki börtönben dolgozott, és bár büntetve soha nem volt, de távolról sem volt mintaszerű az élete. Finoman szólva sem ideális családi körülmények, az apja majdnem öngyilkos lett, az anyja hemzseg a tartozásokban, tizenévesen terhes lett, öngyilkos akart lenni, elszökött otthonról, stb. Simán felvették...

Szóval komoly ellenőrzés, de azért korántsem csak a makulátlan életűeket veszik fel.

2023. nov. 30. 11:56
 7/14 anonim ***** válasza:
0%
Megröntgenezik, hogy hazudós vagyol-e!
2023. nov. 30. 12:43
 8/14 A kérdező kommentje:
Mindegy már talâltam màs munkât. Nincs priuszom senkinek a csalàdból ,de gazdagok sem vagyunk. De hogy minden kiszimatoljanak az életemről hàt köszönöm nem😅
2023. nov. 30. 13:12
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Valamit, valamiért! Te döntésed, hogy meddig vagy hajlandó elmenni egy munkakör betöltése érdekében.

Vannak az úgynevezett bizalmi állások, ill. munkakörök, ahol van realitása annak, hogy bizonyos csillagok együttállása esetén kompromittálhatóvá válik valaki. Attól elvonatkoztatva, hogy vannak túlzottnak látszó eljárási protokollok az nemzetbiztonsági átvilágítás alkalmával, el kell fogadnia az ellenőrzés alá vont személynek, hogy bizonyos kritériumoknak meg kell felelnie, - amennyiben be szeretné tölteni a bizalmi állást.

2023. nov. 30. 13:20
 10/14 A kérdező kommentje:
Hàt oké de nekem ez ijesztő😅
2023. nov. 30. 13:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!