Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan kérjek időt a gondolkod...

Hogyan kérjek időt a gondolkodásra?

Figyelt kérdés

Kérlek adjatok tanácsot. Ez lenne az első munkahely váltásom.

Szóval. Holnapra behívtak interjúra. Ha nem tudom még eldönteni hogy ez a hely jó-e nekem, akkor mit mondjak? Hogyan kérjek időt? Félek attól hogy már holnap döntenem kell.

2023. nov. 28. 19:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Ezt csak te tudod eldönteni, a te érzéseid, nem a miénk, ezáltal helyes válasz sem adható ilyenkor.
2023. nov. 28. 19:45
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nincs olyan hogy azonnali döntés. Mondod, hogy 1 héten belül válaszolsz.
2023. nov. 28. 20:24
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Volt, hogy kértem 2 napot (másik interjúra mentem másnap, ami sikerült is, és azt akartam még megvárni). Hívtak, hogy engem választottak. Én megköszöntem, elmondtam, hogy nekem is nagyon szimpatikus a hely, viszont szeretnék kérni 2 napot a végleges döntésig. Nem volt belőle semmi gond.
2023. nov. 28. 22:34
 4/4 anonim ***** válasza:

Köszönöm, de szükségem van 72 órára, hogy átdondoljam, legkésőbb hétfőn isszajelzek.

Nálam az volt, hogy nem is igazán akartam otthagyni az állásomat, mert szerettem a közeget, meg minden, de már nagyon régóta nem emelkedett a fizetésem (az inflációval együtt meg ez folytonos elszegényedést jelentett, mikor beléptem még jó bérem volt, aztán azt vettem észre, hogy ugyanabból a bérből már hó végén számolgatnom kell), meg megalázónak tartottam, hogy még csak jel sem volt arra, hogy szeretnének előléptetni, vagy valami, miközben konkrétan olyan ember volt a kisfőnököm, akit anno én tanítottam be. Mikor rákérdeztem, mindig azt mondták, hogy így meg úgy kulcsember vagyok, szóval azt reméltem, hogy ha belengetem, hogy amúgy akár el is mehetek, akkor kapok majd az akkori munkahelyemen egy jobb ajánlatot. Nem így lett, a főnököm elfogadta a felmondásom, szóval még aznap elfogadtam a másik lehetőséget, és azóta sem bántam meg. Nem kérdeztek rá, miért nem döntök rögtön, annyit mondtak csak a telefonba, hogy persze, ez elég gyakori kérés, de remélik, hogy őket választom majd :)

2023. nov. 30. 13:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!