Miért baj, ha én szeretek dolgozni?
Figyelt kérdés
Ez talán furcsa kérdés, de idáig kivétel nélkül olyan munkakörnyezetben dolgoztam, ahol mindenki utálta a munkáját, emiatt kvázi tőlem is ugyanezt várták el. Aláírom, nem egy közkedvelt, vagy sokat fizető területen dolgozom, én mégis szeretem. Biztosan azért van, mert fiatalabb vagyok, vagy csak impulzívabb a személyiségem és könnyen lehet inspirálni, de én szeretek dolgozni. Viszont ennek márhangot sem merekadni. Lassan már mosolyogni sem mosolygok, mert úgy veszem észre, ezt sokan lenézik vagy egyenesen utálatosnak tartják.2023. nov. 28. 15:19
11/12 anonim válasza:
Jah... csak a kezdeti lelkesedés🙂.
12/12 A kérdező kommentje:
Ők is ezt mondják. De 11-es, én 9 évig lelkesedtem a korábbi munkahelyemért (szintén gyári munka) és annak is a negatív, bunkó, rosszindulatú kollégák vetettek véget.
2023. nov. 29. 14:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!