Miért baj, ha én szeretek dolgozni?
Figyelt kérdés
Ez talán furcsa kérdés, de idáig kivétel nélkül olyan munkakörnyezetben dolgoztam, ahol mindenki utálta a munkáját, emiatt kvázi tőlem is ugyanezt várták el. Aláírom, nem egy közkedvelt, vagy sokat fizető területen dolgozom, én mégis szeretem. Biztosan azért van, mert fiatalabb vagyok, vagy csak impulzívabb a személyiségem és könnyen lehet inspirálni, de én szeretek dolgozni. Viszont ennek márhangot sem merekadni. Lassan már mosolyogni sem mosolygok, mert úgy veszem észre, ezt sokan lenézik vagy egyenesen utálatosnak tartják.2023. nov. 28. 15:19
1/12 anonim válasza:
Nem hinnem hogy baj ugy altalaban, hanem mert sokan nyomorognak a melohelyeden, lehet irigylik amit csinalsz nem tudom mi a foglalkozasod, de az is lehet nem feltetlen leneznek hanem "a munka tette ilyenne", a szemelyisege pedig a nyomor korul forog. Sajnalatos. Vagy azt hiszik nyalizni akarsz a fonoknek, sok ilyen van - marmint akik azt hiszik, bar vannak akik tenyleg nyaliznak, de inkabb akik azt hiszik.
2/12 A kérdező kommentje:
Gyártósori operátor vagyok. Pont ugyanolyan poszton és beosztásban, mint kövel ezer ember.
2023. nov. 28. 15:26
3/12 anonim válasza:
Ne foglalkozz.veluk. Ha meg valaki belekot, akkor mondd, hogy par ev es te leszel a vezeto, igy .inek utald ezt a munkat?
4/12 anonim válasza:
Nem baj. Dolgozz nyugodtan.
Az lenne a baj, ha másokat, akik meg nem szeretnek dolgozni, csesztetnél, hogy nekik "büdös a munka".
Ugyanis ekkor felmerül a kérdés, hogy tenyleg szeretsz-e dolgozni, vagy magadnak is elhazudsz valamit.
Ha tenyleg szeretsz dolgozni, kkor a magad dolgával törödsz és le$zarod, hogy ki mit csinál, és mit szeret, meg mit nem.
5/12 anonim válasza:
sok emberben él az a mentalitás hogyha nem utálod a munkahelyedet akkor valójában nem is dolgozol. Ha dolgozol, azt utálnod, sőt gyűlölnöd kell, csak akkor vagy hasznos tagja a társadalomnak és csak akkor dörgölheted más orra alá, hogy te bizony keményen dolgozol.
6/12 anonim válasza:
Nálunk ebből több konfliktus adódott már, hogy valaki plusz feladatokat vállalt, ami nemsokára elvárás lett, mégpedig mindenkitől. Ha én csinálok valami szokatlant, akkor nem hangoztatom, mert nem akarok a többiekkel kiszúrni.
7/12 anonim válasza:
magát a munkát szeretni illetve a munkahelyet szeretni nem egy és ugyanaz.
8/12 A kérdező kommentje:
6-os, szó sincs plusz munka vállalásról. Ezt miből következtetted ki? Azt csinálom, ami a dolgom. Nem többet. Nem is lenne rá lehetőség, és ha lenne sem akarnám. Egész egyszerűen annyiról van szó, hogy érdekel, mit és miért csinálok. Foglalkoztat az a technológia, amivel a termékeinket készítjük, és érdekel annak a minősége is.
2023. nov. 28. 19:11
9/12 anonim válasza:
A plusz munkát példának írtam a saját munkahelyemről. Arra akartam vele célozni, ha jól dolgozol, akkor a többiektől is elvárjàk azt a teljesítményt. Bár azt sem írtad, hogy jó dolgozol, szóval lehet nem emelted meg annyira a lécet.
10/12 A kérdező kommentje:
Így van. Egyáltalán nem tudom jól dolgozom-e, mivel még csak próbaidős betanuló vagyok. Itt csakis arról van szó, hogy míg engem érdekel a munka és szívesen csinálom,addig mások háborognak és folyamatosan azt tolják nekem, hogy nem érdemes ezt szeretnem.
2023. nov. 29. 03:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!