Mennyire fontos hogy lekössön a munkád?
Figyelt kérdés
Nekem olyan nem is munkám, feladatom van ami nem köt le és nem igazán érdekel.
A feladatom árú kipakolás ( parfüm smink stb) és ezek eladása és tanácsadás. Viszont ezt sosem tanultam, tesóm magyarázott erről. 36f
2023. nov. 28. 08:09
11/13 anonim válasza:
Egyáltalán nem fontos, nagy álmodozó vagyok, nem szeretek jelen lenni sehol, így pont jó hogy, monoton munkám van amihez kb figyelni sem kell
12/13 anonim válasza:
Nagyon. Nálam is szellemi munkáról van szó, esetenként nagyobb felelőséggel megtoldva, szóval nem szabad félvállról vennem. Illetve, ha valami nem köt le kellően, hajlamos vagyok azokat elodázni, aminek nem mindig lesz jó vége, hacsak nem kapom magam össze az utolsó pillanatban.
13/13 anonim válasza:
Egész melóban unatkozom, vagy alszom, úgyhogy nem érint a téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!