Aki dolgozott màr gyárban, nem tudja hogy mekkora hibát preferálnak?
Kamu. En Angliaban vagyok, s egy betanulatlan, nyelvet nem beszelo kezdore semmit nem biznak ra, maximum a tele lada helyere kell tenned egy ureset. Viszont ha te egy ilyen faszival vagy egyutt, csak gratulalni tudunk. Valts faszit, valts munkahelyet. Senki nem fogja az eleteted megoldani helyetted.
Konkretan: holnap bemegy a legkozelebbi Work Agencybe jelentkezni es par napon belul kikozvetitenek valahova, ilyenkor karacsony elott kell a melos. Aztan keresel egy kiado szobat es szo nelkul otthagyod a paraszt parodat. Elso penteken megkapod a fizudat, onnantol a magad ura vagy.
Szerintem is kamu, kint teljesen mas a mentalitas, meg a gyarakban is.
it nincs olyan hogy VALAKI hibas, hanem csak VALAMI.
Persze, hogy kamu. Kis törékeny ártatlan szépkislány,a kit mindenki csak bánt, pedig rózsaszín Disney hercegnő.
Van itt az oldalon egy másik ilyen, mindig ír valami kamu kérdést, ahol áldozat, de sosem csinál semmit és itt kérdezgeti, hogy ugye bántás amit vele csináltak.
Pl. főzött valamit magának, meg a palijának, de beállítottak az anyja vendégei, szóval az anyja elvette előlük a kajás tányérokat és odaadta a vendégeknek, nekik meg nem maradt a kajából.
Full kamu történetek, csak tudják, hogy az ártatlan kiscsajra majd harapnak. Főleg itt, ebben a témában sok az incel meg a hisztiző fiúka, akiknek nem megy a csajozás.
Semekkora hibát sem preferálnak. A hibátlan munkavégzést preferálják mindenhol.
Egész biztos, hogy ezt a kérdést akartad feltenni? Nem azt, hogy mekkora hibát tolerálnak?
Mi konkrétan összeverekedtünk az üzem közepén.
Őrök le se szrtak, végignézték egészet.
Ebédre kiértek a rendőrök azt mehettünk elbeszélgetésre.
Még aznap kiengedtek, másnap ugyanúgy kezdtünk reggel 6 kor, másik csarnokba lettünk beosztva és ezen kívül senkit nem érdekelt mi történt.
1-es
Hát pontosan jól jellemezted a munkaköröm, nem bíznak ràm csak selejt munkát, lehet ez lenne a legjobb megoldàs, de eléggé nehezen oldom meg a dolgaimat egyedül, részemről ez is egy rossz tulajdonság
2-es
Nem feltétlen más a mentalitàs, a külföldiek részéről lehetséges, de a magyarok mindig hozzàk magukkal a sz4r mentalitást
3-as
Ha rózsaszin disney hercegnő lennék, akkor talán modellnak álltam volna rabszolga munka helyett
Ami meg a kajás lányt illeti, sajnos nem én vagyok az, nem vagyok egy konyhatündér, biztosíthatlak róla, hogy az én kajámat senki sem adná oda vendégeknek, mert többet nem jönnének vendégek, ha szégyen, ha nem, majd talán egyszer lesz érzékem a főzéshez:) de azért ez a story elég vicces, ha valódi a story én biztosan még a vendégek szájából is kihúztam volna az ételt, erről ennyit
4-es köszönöm a választ!
5-ös most hogy mondod:D
6-os köszönöm a választ, remélem te nyertél
Gyár az relatív. Itthon az x nevű cég minden hibám elröhögte, megbeszéltük, y meg ordított velem, de ugyanaz lett a vége.
Ne vedd komolyan ezeket csak akkor ha tényleg erős hibát csináltál, pl kárt tettél, a főnök csak akkor fog szankcionálni, addig csak szeretné hogy maximálisan dolgozz.
Ha lelkileg meg gyenge vagy írj, én mindenkinek imádok segíteni, viszont van igaza bizonyos részben az egyik válasznak.
Sose mástól keresd a megoldást. Ötletelni tudunk, segíteni tudunk de a hibáid te tudod csak megoldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!