Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A munkatársam megfázottan,...

A munkatársam megfázottan, orrfolyással ült a járat volánja mögé. Veszélyezetetett-e bennünket?

Figyelt kérdés

2023. nov. 27. 11:40
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
72%
A covid előtt senkiben fel nem merült soha, hogy kimaradhat a melóból egy egyszerű takony miatt. Tök jó, hogy bele lett verve az emberekbe, hogy lincseljék meg azt, a kettőt köhög társaságban vagy kifújja az orrát.
2023. nov. 27. 21:18
 22/24 anonim ***** válasza:
46%

Orrfújás helyett van aki ezért szívja vissza a taknyát aztán beleköpi a többiek kávéjába.

Aztán ha kicsit csomósra sikeredett ráfogja, hogy összeállt a tejben a zsír.

Mindezek ellenére mindig őt küldik ki kávét főzni.

2023. nov. 27. 23:21
 23/24 anonim ***** válasza:
Ez megfázás nélkül is megy, ha valaki egy büdös paraszt, utolsó.
2023. nov. 28. 09:48
 24/24 anonim ***** válasza:

Ma reggel elmentem autóval boltba, és közben eldobtam a lakótársam a munkahelyére, mert késésben volt és ha busszal megy, tuti elkésik.

Nem ettem reggelit előtte.

Most esik le, hogy milyen pusztulat módon veszélyeztettem ezzel magamat, a lakótársamat, és az úton haladókat is, basszus, mi van, ha leesik a vércukrom, és rosszul leszek a volán mögött (elmondom, mert amúgy történt már velem ilyen, kulturáltan félrehúzódok és hívok segítséget).

2023. nov. 28. 15:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!