A munkatársam megfázottan, orrfolyással ült a járat volánja mögé. Veszélyezetetett-e bennünket?
Figyelt kérdés
2023. nov. 27. 11:40
21/24 anonim válasza:
A covid előtt senkiben fel nem merült soha, hogy kimaradhat a melóból egy egyszerű takony miatt. Tök jó, hogy bele lett verve az emberekbe, hogy lincseljék meg azt, a kettőt köhög társaságban vagy kifújja az orrát.
22/24 anonim válasza:
Orrfújás helyett van aki ezért szívja vissza a taknyát aztán beleköpi a többiek kávéjába.
Aztán ha kicsit csomósra sikeredett ráfogja, hogy összeállt a tejben a zsír.
Mindezek ellenére mindig őt küldik ki kávét főzni.
23/24 anonim válasza:
Ez megfázás nélkül is megy, ha valaki egy büdös paraszt, utolsó.
24/24 anonim válasza:
Ma reggel elmentem autóval boltba, és közben eldobtam a lakótársam a munkahelyére, mert késésben volt és ha busszal megy, tuti elkésik.
Nem ettem reggelit előtte.
Most esik le, hogy milyen pusztulat módon veszélyeztettem ezzel magamat, a lakótársamat, és az úton haladókat is, basszus, mi van, ha leesik a vércukrom, és rosszul leszek a volán mögött (elmondom, mert amúgy történt már velem ilyen, kulturáltan félrehúzódok és hívok segítséget).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!