A munkatársam megfázottan, orrfolyással ült a járat volánja mögé. Veszélyezetetett-e bennünket?
Figyelt kérdés
2023. nov. 27. 11:40
11/24 anonim válasza:
10, hát ha ő vezeti a mikrobuszt és közben elrántja a kormányt, akkor igen, már hogyne tudna:D
Egyébként bakteriális fertőzést írtam ami nagy valószínűséggel téves, a megfázásos betegségek nagyjáért vírusok a felleősek:D
12/24 anonim válasza:
Ez egy gyilkos, el fogja vinni a TEK perceken belül.
13/24 anonim válasza:
A félelem ami benned van, veszélyesebb rád nézve.
14/24 veterán vas válasza:
#11.
Ha jól emlékszem, hosszú évek alatt, párszor már én is tüsszentettem vezetés közben, de még sosem jutott eszembe elrántani a kormányt.
(én kérek elnézést)😉
15/24 anonim válasza:
14, nem azt mondom, hogy realitása van, pusztán azt kérdeztem, hogy nem-e erre gondol a kérdező a fertőzés elkapása helyett. :D
16/24 anonim válasza:
Kevésbé veszélyeztetett téged, mint amennyire te veszélyezteted őt a rosszindulatoddal.
17/24 veterán vas válasza:
Nekem úgy tűnik a kérdezőnek mindegy hogy a bacilusok elkapása vagy az árokba esés lehetősége miatt aggódott, lényeg hogy közzétehette, szerinte hatalmas veszélyben volt.
Ha le tudta írni, akkor reméljük túlélte!😊
18/24 anonim válasza:
17-es, szerintem meg nem is saját magáért aggódott, hanem azon gondolkodik, mivel lehetne bemószerolni a kollégát.
19/24 anonim válasza:
Mi az irodában még a covid alatt is kiröhögtük az ilyen pánikolós hipochondereket :D De most komolyan: ha valaki kórházban, oviban vagy öregek otthonában dolgozik, az oké hogy szipogva nem megy be dolgozni, de a munkavállalók 99%-a nem ez a kategória...
20/24 anonim válasza:
Attól függ, ő volt a hírekben aki M0 -n szembe ment a forgalommal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!