Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mennyi bruttó 1500 ft-nak a...

Mennyi bruttó 1500 ft-nak a nettó értéke?

Figyelt kérdés

voltam egy állásinterjún ahol azt mondták hogy 1500 forintos bruttó órabért tudnak adni. ez mennyit jelent nettóban?

25 év alatt vagyok

köszi ha segítesz

2023. nov. 27. 10:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
22%
10, ha meg valaki nem veszi ezt figyelembe, az lehet jól éhenhal vagy kilakoltatják.
2023. nov. 27. 13:18
 12/17 anonim ***** válasza:
51%
Ez konkrétan az új minimálbér. Milyen bolt ez? Bármelyik multi többet fizet.
2023. nov. 27. 13:22
 13/17 anonim ***** válasza:
50%

11.

Én még mindig itt pötyögök, szóval ez egy gyenge kifogás, tanult tehetetlenség.

2023. nov. 27. 13:25
 14/17 anonim ***** válasza:
48%
13, ok, azért remélem a lényeg is átment... És örülj neki, hogy nem voltál még olyan helyzetben, hogy vagy ez, vagy a nagy semmi.
2023. nov. 27. 13:28
 15/17 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen mindenkinek!

ez igazából egy "beugrós" meló, heti 20 órában kéne menni. tudom hogy elég kevés, de annyi helyre beadtam már az önéletrajzom, és semmi válasz sehonnan :(

2023. nov. 27. 13:46
 16/17 anonim ***** válasza:

Az a gond, hogy amíg van aki elvállal bármit olcsón is, mert annyira kell a pénz, addig hülye lenne a munkáltató többet fizetni érte bárkinek, hiszen talál olcsón is munkaerőt.

Ráadásul a 25 év alattiak nem csak a munkában tapasztalatlanabbak, hiszékenyebbek, könnyebben megvezethetők is, így jobban bedőlnek mindenféle ígéreteknek. Jó eséllyel még magukat se kell eltartaniuk, nemhogy családot, és még adókedvezményt is kapnak, hogy ezáltal is többet érjen számukra az a kevés pénz is.

Minden munkának annyi az értéke, amennyiért elvállalja valaki. Ha nem is kérsz többet, biztosan nem is kapsz. A piac törvénye pedig az, hogy aki kevésért is megcsinálja, az nem érdemel többet érte, hiszen beéri érte annyival.

2023. nov. 29. 14:03
 17/17 anonim ***** válasza:
Alapesetben *0,665.
2023. dec. 25. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!