Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Kezdő munkavállaloként ha nem...

Kezdő munkavállaloként ha nem találtam munkát,akkor a munkaügyi hivatal semmiféle segítséget támogatást sem ad?

Figyelt kérdés
Válszokat köszönöm szépen
2023. nov. 27. 05:18
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
82%
Semmit nem segítenek! 365 nap folyamatos munkaviszony után ha megszünik a munkaviszonyod akkor adnak valamennyi pénzt ami kb semmire sem elég...A munka keresésben sem segítenek. Ez egy ilyen ország...Mindent neked kell megoldani!
2023. nov. 27. 05:52
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Egy dologban segítenek, mivel lesz róla papírod, hogy pályakezdő álláskereső vagy (ergo ellátás nélküli), igényelheted, hogy egy évig állambácsi fizesse a tb-det helyetted.
2023. nov. 27. 06:31
 3/19 anonim ***** válasza:
39%

#1 “ Mindent neked kell megoldani!”

Felnőtt ember… ki oldja meg helyette az álláskeresést? A munka egy egészséges embernél akarat kérdése, semmi más. Nincs munka ott, ahol élsz? Költözz oda, ahol van. Nincs pénzed költözni? Keress hetelős munkát, ahol biztosítanak szállást.

2023. nov. 27. 07:01
 4/19 anonim ***** válasza:
90%
Semmiben sem segítenek. Regisztrálnak, ennyi. Vagy az én ügyintézőm annyira ostoba, hogy nincs párja. El akart küldeni az idióta számítástechnikai tanfolyamra, mondom 20 éve a gép előtt dolgozom, ez meg kezdőknek van. De még annyit se mondott, melyik papírral mit csináljak, semmihez se értett, meg is mondta, hogy azt nekem kell tudni.
2023. nov. 27. 07:17
 5/19 anonim ***** válasza:
17%
#4 ha van info végzettséged, akkor nem küld el kezdő tanfolyamra. Ha meg nincs, akkor azért küld, h legyen. Nem az ügyintéződ ostoba…
2023. nov. 27. 07:19
 6/19 anonim ***** válasza:
13%
#4 aki meg bármilyen IT végzettséggel sem talál munkát, az finoman szólva is életképtelen manapság.
2023. nov. 27. 07:21
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha nem derült ki az eddigi munkahelyből, beosztásból, végzettségből, akkor de 😃 vagy lehet olvasni se tudott.
2023. nov. 27. 07:22
 8/19 anonim ***** válasza:
32%
Mondjuk munkanélküliként én nem fikáznám a munkaügyest. Ő pont egy állással többet tud felmutatni az életben, mint te.
2023. nov. 27. 07:25
 9/19 anonim ***** válasza:
16%

"ha nem derült ki az eddigi munkahelyből"

Szövegértésből is egyes, a kérdés pályakezdőkről szól. Nem biztos, hogy az ügyintéződ az ostoba, ha a hivatalos infókat is hasonló hasznossággal értelmezed.

2023. nov. 27. 07:36
 10/19 anonim ***** válasza:
77%

5# engem elküldtek alap német tanfolyamra, pedig középfokú nyelvvizsgám van...

Az egyik ismerősöm kétszer egymás után megbukott a matek érettségin, de mondták neki a munkaügyön, hogy indul felzárkóztató tanfolyam azoknak akiknek nincs meg az érettségi, a matekos órákra járjon be. Kiderült, hogy azokkal indították el, akiknek a 8 általános sincs meg, volt, hogy a matek érettségi felkészítőn egy sor hármast meg ötöst kellett volna rajzolgatni...

2023. nov. 27. 07:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!