Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Megérett a helyzet a váltásra?

Megérett a helyzet a váltásra?

Figyelt kérdés

Direkt nem szeretnék szakmát írni.

Nagy szrban van a cég ahol dolgozom, gyakorlatilag anyagi csőd szélén áll. Dec. 31-ig van fix szerződésünk, utána vagy meghosszabbítják 1 vagy 2 évre, vagy nem.

Ha igen, 1-2 év megint csak nem túl sok...

Imádok itt dolgozni, engem is elismernek a kollégáim, a főnököm.

Elkezdtem már keresgélni nyilván, fel is vettek 1 új helyre... Még nem adtam végső választ.

Új cég, teljesen lutri. Pénzben rosszabb, viszont 1 biztos munkahely.

Anyagilag nem engedhetem meg magamnak a munkanélküliséget pár hétig se.

Szerintetek?

Köszönöm!

2023. nov. 26. 21:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
36%

Busz és a bolt is fel van matricázva óriási betűkkel, hogy embert keresnek rövid kezdéssel.

Sok ház oldalán is ott a hirdetés, hogy nyomdába felvesznek.

Gyárak hirdetéseivel pedig tele vannak a hirdetőtáblák.

Lépni sem lehet anélkül, hogy álláshirdetés jönne szembe.

Tényleg csak az nem talál egy hét alatt új munkát aki lusta és nem akar dolgozni csak kifogásokat gyártani.

2023. nov. 27. 10:58
 12/13 anonim ***** válasza:
91%
Nem arról beszélek, h nincs semmilyen munka, hanem ha pl ő webprogramozó, akkor nem biztos, h bolti eladói munkát keres. Erről beszélek, h nem tudod milyen munkakörben dolgozik most.
2023. nov. 27. 11:16
 13/13 anonim ***** válasza:
0%
Építőipar ugye?
2023. nov. 29. 07:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!