Bunkó kolléganőmet akarom meg szívatni. Ötlet?
Én 24 vagyok ő 50 meg a halál között mozog.
Egy undorító stílusban beszél rendszeresen velem.
Hazudgál a főnöknek, le járat engem.
Van két csatlósa akik segítenek neki.
Most telt be a pohár!
Mentem be délutánra egész nap takarítottam, főztem mert estére jött a férjem családja szülinapot tartotunk.
El kezdte mondani hogy én semmit nem csinálok otthon mert nincs gyerekem, főzni se tudok rendesen (előző nap én hülye el mondtam hogy grizes tésztát készítettem)
Konkrétan kiabált velem. Minősíti az otthonom mert a férjem állattartással foglalkozik.
Arra gondoltam has hajtott teszek a kávéjába.
(Úgy is azt kamuzta a főnöknek hogy én egész nap a mosdóba vagyok) Lehetne ő is ott egy fél napot.
Rengetegszer sírtam bent, nem ezt várnám el egy 50 éves nőtől.
A másik hogy a cégnek több részlege van, 3 évet voltam de a csoport vezető nem igazán kedvelt. Ott is volt egy ilyen seggnyaló.
A kolléga felmondot, majd később tudtam meg hogy azt mondta miattam megy el.
Helyete fel vett egy kisebbségit. Az kB első hónapban azt mondta hogy megver. Szóval össze vesztem vele és engem tetek el onnan. Mivel velem nem lehet együtt dolgozni
Valami lehet benned, ami miatt kipécéznek az ilyen elmebetegek. Talán gyengébb az önérvényesítésed. Esetleg túl kedves, csendes vagy. Vagy nem vagy nyalis, így felűlről nem védenek.
Ezek a férgek, ha valakit kipécéznek maguknak, de nemtalálnak igazán fogást, akkor elkezdik játszani az áldozatot, mennek sírni a főnöknek és vergődni, hogy nem dolgozol, helyetted ők dolgoznak, bántod őt, nem lehet veled kijönni, stb.
A baj az, hogy sajnos a munkahelyek 99 %-ába kerül egy ilyen kakukktojás és hamar kedvenc lesz mert manipulatív nagyon és mindig talál csatlós csicskákat. De ő is hibázik a hibázasait, mulasztásait is észre kéne vetetni a főknökkel. Vagy ha épp biztos nem lát senki, csessz el valamit neki.
Egyébként még mindig többen szokták az ilyeneket utálni mint kedvelni. Sajnos engem is sokszor megtalálnak. Sokak által utált szar életű nyomorultak ezek általában.
Jól írja 6-os, a legnagyobb baj az, hogy mindent kifecsegsz. Mi köze hozzá, hogy mit főzöl, ha nem tudnál főzni, ahhoz sincs köze. Férjed foglalkozását sem kellene tudnia, egyáltalán semmit. Az a baj, már túl sok mindenbe beavattad. Innentől hírzárlat.
Amúgy szerintem a hashajtó jó lehet, csak ezek a maiak kíméletesebbek, több óra, míg hatnak. Csepp formában kellene, és túladagolni.
Annyi agya nem volt, hogy tagadjon, körömszakadtáig? Tudod, ki ismerte volna be? (Amúgy másra is jött már szarhatnèk vezetés közben nyilván, mégsem okozott balesetet.)
Nem tudom, miért lett lepontozva a 11-esem. A hashajtós dolog igenis veszélyes. Ha nem autóbaleset, de más tragédia is történhet. Teszem azt, a munkahelyen elkezd rohanni a vécére, amikor kijön a hatás, és közben megbotlik, elcsúszik, átzuhan valamin és kitöri a nyakát, ésatöbbi. Ez már túlmegy az "egy kis szívatás"-kategórián, és büntetőjogi következményei lehetnek.
18: Azt nem tudom, konkrétan hogy jöttek rá, hogy ő volt, akár ujjlenyomat is lehetett az üvegen, vagy bármi egyéb nyom. Mindazonáltal, ha tagadja a dolgot, de később mégis bebizonyítják, akkor az súlyosbító körülmény. És itt nem is a beismerésről van szó. Akármennyire ellenszenves kollégáról van is szó, ha a balesetben megnyomorodik vagy meghal, én biztos nem tudnék nyugodtan élni tovább a tudattal, mert nem egy érzéketlen pszichopata vagyok.
A hashajtó -típusától függően- sokkal durvábban és hirtelenebbül hathat, mint egy síma hascsikarás. Ahhoz eléggé, hogy elvonhatja a vezető figyelmét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!