Mit lehet azzal kezdeni ha egy főnöknek rosszul esik ha vki szabin táppénzen van? Nem tudják hogy emberekkel dolgoznak nem gépekkel?
Olyan idegesítő az ha bármi van es nem jókedvemből megyek szabira vagy táppénzre, hogy amikor visszamegyek dolgozni a főnök ill igazgató amolyan passziv agresszív játszmákkal szórakozik.
Holott ő maga is van szabin is és beteg is néha.
Ettől én még ugyanúgy szorgalmas precíz lelkiismeretes becsületes dolgozó vagyok.
Minek kell a munkavállalóra rakni a lelkiismeretet stresszt mert merészelt beteg lenni?
Kisebbségi komplexusosak?
Szabadság jár, mi az, hogy rosszul esik neki? Nem normális.
Táppénz az más, persze, van hogy beteg valaki de rendszert nem érdemes belőle csinálni, hamar kiutálják aki sokat van táppénzen.
Ja..
Hát rájuk semmi szabály nem vonatkozik, úgy vannak vele. Akkor lóg, amikor akar.
A dolgozót kizárólag munkaeszköznek tekintik, ha beteg, dögöljön meg, majd lesz másik. Igen gépnek tekintenek. Ha esetleg mégis élőlényként kezelnek, akkor ez alatt a fejőstehenet értsd. 🤮
Szard le, ezekkel csak így lehet.
Én kaptam már telefont betegállományban hogy két választásom van. Vagy másnap bemegyek , ha 40 fokos lázzal hát azzal de bemegyek vagy soha többet nem kell menni.
Nem mentem be. Soha többet nem kellett menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!