Munkahelyen el kell mondani mivel műtenek, vagy lehet róla hazudni?

5-6-ra:
És gondoljátok, hogy a főnök hackereket bérel fel, kemény pénzeket rááldoz, és büntetőeljárást kockáztat magának csak azért, hogy kiderítse, Mancikának tényleg nem mandulaműtétje volt, hanem, ahogyan sejtette is, abortusza?

Igen, de most MÉG van választásod, hogy nyitsz-e ügyfélkaput - például nekem sincs és ez nem véletlen, - de amikor eljön az "Utóember 3.0" ideje, akkor konkrétan nem lesz meg ez a választási lehetősége senkinek, - úgy kényszerítik majd bele ebbe is az embereket, mint a maga idejében a munkáltatók a munkavállalókat a számlanyitásba. -Kímélik a készpénzt! HÁT PERSZE, hogy azt kímélik...
Ez is arról szól majd, hogy minden egyszerűbb legyen - az adathalászóknak, zavarosban kotorászóknak, csokornyakkendős bűnözőknek, (mint az 1990-es évek elején), - aztán még el is lehet tűnni olyan nyomtalanul, hogy ihaj! Akik ezeket leszervezik, azoknak semmi nem fáj, - mert soha életükben nem dolgoztak meg tisztességgel semmiért!
Nem akartam ezzel háborút indítani :)
Egy pletyis vénember a főnököm, és a munkatársak is szeretnek egymás életében túrkálni, ezt nem akarom. De nem fognak itt annyira nekilendülni, hogy kiderüljön, maximum engem fognak basztatni, hogy mondjam el.
Bárcsak abortuszom lenne, vagy a kukim vágják le,sajnos méhnyakrákom van és műteni kell. Ennyi lenne, mégse szeretnék velük erről beszélni.

De miért gondolod, hogy el kéne mondani?
Az bőven elég, hogy műteni fognak. Mivel? Arról nem szeretnél beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!