Nagyon gáz jelentkezni harmadjára is egy céghez ahol az első két jelentkezésmnél elutasítottak? Mind a három más pozíció amúgy.
Figyelt kérdés
2023. nov. 20. 18:40
1/8 anonim válasza:
Attó is függhet, miért utasítottak el? Meg mikor? Már be sem hívtak? Vagy az utolsó körben?
2/8 anonim válasza:
Igen sajnos, mivel ez azt jelenti, hogy két helyen már nem láttak valami miatt szívesen a vállalatnál, a harmadik meg már egyenesen visszataszító lesz nekik, hogy "mit akar ez tőlünk?" ha az első kettő helyre nem feleltél meg, érted. Én is átéltem ezt, ilyen az élet.
3/8 A kérdező kommentje:
Hát igazából azért nem voltam nekik jó az első két pozinál, mert a valóságban teljesen más dolgokat kértek, mint ami a leírásban szerepelt.
2023. nov. 20. 18:48
4/8 anonim válasza:
Mi lehet a legrosszabb? Legfeljebb ez sem jön össze. Én megpróbálnám, ha ennyire oda szeretnél bekerülni.
5/8 anonim válasza:
Nem gáz jelentkezni.
Kitartónak kell lenni élet számos területen, nem az állaskeresés.
Elkepzelhető, hogy úgy gondolják, ez az ember kitartó, hozzánk szeretne jönni, tegyünk vele egy próbát!
Az is lehet a körülmények összessége azt mutatja, erre a pozícióra, betöltendő állásra leszel a legalkalmasabb. Szóval szerintem kitartás, lehet, hogy sikerül!
6/8 anonim válasza:
*"nem kivétel az állaskeresés sem"
5# voltam, javítottam 🤷🙂
8/8 anonim válasza:
Nem. Próbálkozz tovább. Lehet nem pont a leginkább megfelelő pozira pályáztál, vagy más banális ok miatt nem kaptad meg. Ez azonban nem jelenti, hogy hátrányod van. Esetleg egy elutasító levél után írhatsz nekik, min kellene változtatnod, hogy a jövőben jobban szerepelj az interjún. Sokat kár ezen agyalni amúgy. A jelenlegi munkahelyemen most nyertem egy tök erős pozit és előtte vagy háromszor még short list-re se kerültem. Tovább előre ezerrel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!