Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Komolyan el fog tűnni a bent...

Komolyan el fog tűnni a bent maradt szabadságom?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Egészségügyi dolgozó vagyok (nővér). Egyszerűen nem tudtam kivenni minden szabadságot, mert nem voltunk elegen az osztályon, sok kollégám volt táppénzen, én még "fiatal vagyok" ezért az idősebbek vették ki inkább a szabit etc, ezért bent maradtak napjaim. 13 nap maradt bent. A főnővér szerint nem lehet átvinni, és majd úgyis el fogják ezt tüntetni, és sajna így jártam, stb. Most komolyan csak úgy el fog tűnni?
2023. nov. 20. 17:56
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Nem vagyok túlfizetve. Ettől ne tarts, de éhen halni sem fogok.
2023. nov. 20. 22:50
 12/12 anonim ***** válasza:
28%

Dzsollem - ne gyakorizz, hanem dolgozzál! A szabadságodat most buktad - na és? Milyen szánalmas és nem hatékony nyavalygás!

Inkább ne pazarold a kevés szabadidődet a neten való pszichostabilizációs lázongásra, hisz már felfoghattad volna, hogy a te életed célja a Nagyúr szolgálata - ezért nyilván nem engedünk éhen halni.

Mi megbecsüljük az ilyen alsóbbrendű létformákat is, hisz jól kondicionálva értelmes feladatokat is képesek vagytok ellátni a szándékaink értelmében.

A szituációból az érződik ki, hogy már gyengül a kondicionálásod hatása, ezért hamarosan ideje fiatalító tréningre menned, hogy boldogabb szolgálatot élhess meg - te szófogadó és engedelmes dzsollem:

[link]

2023. nov. 21. 04:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!